ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Представителите на коя зодия са най-сексуални?

Представителите на коя зодия са най-сексуални?

Зодия Скорпион е много сексуална

Скорпион е най-сексуалната зодия! Представителите на зодията винаги са готови за интимни ласки и много добре знаят как да доставят удоволствие на партньора си. Те са чувствени, страстни, дълбоко сексуални и винаги готови за любов. Проведен от френски специалисти експеримент доказал, че те се възбуждат много лесно и бързо, тъй като генеталиите им са силно чувствителни и също така имат много нестандартни ерогенни зони. Например колената, гърба и дори пръстите на ръцете.

Скорпионите имат силно драматичен характер, което ги затруднява в живота, но не и в леглото. Там въпросният драматизъм води до страст и нечувани любовни ласки, които водят партньорите до експлозивна кулминация.

Тези представители на зодиака предпочитат дългата любовна игра и не бързат да стигнат до края. Предпочитат да изострят сетивата си и тези на партньора максимално и чак тогава да се отдадат на екстаза. Често започват с дълъг масаж или гореща вана. Винаги се отнасят с внимание към детайла, когато става въпрос за секс и се стараят да създадат възножно най-добрата и романтична обстановка в любовно гнездо. Именно това ги превръща в сексуална зодия.

Когато сте в заведение и от някого лъха на сексапил, това обикновенно е зодия Скорпион. Той знае как да бъде магнетичен за срещуположния пол, как да играе играта и как да я доведе до край.

Скорпионите са много чувствени и е доста вероятно, омотани в любовните им ласки да пожелаете те да нямат край, но внимавайте. Тези представители на зодиака могат да бъдат и коварни! Ако не им предоставите достатъчно внимание и нежност, те са склонни да ги потърсят в обятията на някой друг или да станат отмъстителни. Доста често те поставят спонтанният си порив за секс пред всичко останало и дори са склонни да изневерят.

Зодия Скорпион

Скорпионите са властни и силни, и обичат да контролират. Това важи с пълна сила и за креватните им приключения. Ще извлекат от партньора си всичко, което ще им донесе удоволствие. Но не се плашете лесно. Те се отблагодаряват добре за доставеното им удоволствие. Със Скорпионите вие със сигурност ще прекарате великолепна нощ, която никога няма да забравите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати