Любимият ви коледен десерт издава какви мъже харесвате

Коледни сладки

Коледа е любимият ни празник, защото носи в себе си магията и обаянието на домашно приготвена храна, сладки подправки и семейна топлина, която някак не усещаме през нито един друг период от годината.

Какво по-хубаво от това да сготвим нещо вкусно за любимия си или да омесим питка с късмет в нея?

Но още по-хубаво е да приготвим различни коледни десерти, с които да се поглезим по празниците. Знаете ли, че любимият ви Коледен сладкиш издава и много за вашия характер и за това какви мъже харесвате.

Нека видим!

Шоколад

Шоколадови фигурки за Коледа

Любимите на всички шоколадови фигурки са навсякъде през декември. Ако и вие им се радвате като малко дете и обичате да си похапвате от тях, това означава, че си падате по загадъчното в живота. Околните трудно ви разбират, защото хем сте възрастен човек, хем детското във вас все още е ясно изразено. Падате си по магии и вещици, но рядко изразявате чувствата си. Вероятността да си паднете по мъж, който е също толкова загадъчен като вас е много голяма. Когато откриете правилния човек, вие ставате много лоялни и романтични и правите всичко за вашата половинка.

Курабийки

Добрите стари курабийки са задължителен десерт на Коледа. Те показват, че сте традиционалисти и обичате нещата да се случват по правилния начин. Търсите човек, който да е уравновесен и спокоен, да обича домашния уют, да е мъдър и улегнал. Обикновено такива мъже са по-възрастни от вас, така че нищо чудно да се омъжите за човек с добро обществено положение, който е най-малко 10 години по-голям.

Джинджифилови сладки

Харесвате смели мъже

Шарени и забавни, с различни зимни форми - на снежинка, елхичка, снежен човек, те носят голямо настроение и забавление, докато ги приготвяте. Ако и на вас са ви любими, то тогава сте отворени към новото, обичате забавленията и приключенията. Вероятно търсите подобен на вас мъж, с когото да купонясвате до зори. Важно е той да има чувство за хумор, за да ви разсмива.

Шоколадови бонбони

Тези бонбони обикновено се приготвят с някакъв алкохол - уиски, бренди, ром. Какво разкриват за вас ще попитате? Че сте независима, самоуверена, знаете какво искате и как да го постигнете. Естествено, привличате и харесвате мъже от този тип. Те трябва да сериозни и преуспели. Внимавайте само да не попаднете на някой самохвалко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати