4 зодии, които ще успеят да отслабнат през 2020-та

отслабване

Ако искате да имате стройна и слаба фигура, тогава трябва да знаете че няма лесна рецепта, която ще ви помогне да постигнете целта си. Във всеки един случай ще се наложи да се постараете и да сте доста мотивирани, за да свалите излишните килограми и да се стегнете след новогодишните празници.

Имаме обаче и хубава новина, а именно че през 2020 година определени знаци от зодиака ще могат да отслабнат много по-лесно. И така, вие мечтаете ли скоро да влезете отново в любимите си джинси Кои зодии ще успеят да отслабнат през 2020 година?

Рак - вие ще блеснете с новия си образ

Тази година ще можете да постигнете пълна трансформация по отношение на външния си вид. Мощните ви усилия и целеустременост ще ви донесат така желаните резултати. Ще можете да се преобразите изцяло и да удивите приятно вашите близки и приятели. Има само един минус, а именно че след като свалите успешно излишните килограми и стегнете фигурата си, ще се наложи да обновите изцяло гардероба си.

Козирог - за вас не съществуват недостижими цели

Планетата Плутон ще даде сили на зодиакалния знак Козирог, както и още повече инат, за да достигнат целите си и да променят изцяло своята външност към по-добра страна, а Юпитер и Сатурн активно ще ви подтикват към достигането на конкретен резултат, който желаете. Козирозите трябва да гледат само напред и упорите да вървят към постигането на мечтите си, без да губят мотивация и решителност. Именно тези качества трябва да са мотивиращи а тях през тази година.

успешно отслабване

Лъв - вие ще станете абсолютно неотразими

Влиянието на Сатурн ще окаже позитивно влияние върху вашето здраве и физическа форма през 2020 година. Още от началото на годината вие ще си поставите ясната цел да промените живота си и ще си постиваите целта да се грижите за себе си максимално. Отдавна отлагате старта на тази инициатива и именно сега сте максимално готови да започнете това и да се промените изцяло. Ще се справите не просто перфектно с тази задача, но и ще бъдете образец за подражание.

Водолей - готови ли сте за промяната?

Благодарение на положителното влияние на Юпитер и Сатурн за вас няма да има недостижими цели и лесно ще се справите с отслабването. Всичко, което се изисква от вас, е да си поставите ясни и конкретни цели и да ги постигнете. Водолеите не бива да се съмняват в своите сили - именно 2020 е годината за вас, когато ще блеснете с перфектната си фигура.

Ако не спадате към нито една от тези 3 зодии, то това не значи че няма да можете да свалите излишните килограми и да влезете във форма. С желание и отлична мотивация за промяна ще можете да постигнете и най-смелите си мечти!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати