Любовен хороскоп за 2020 година за Водолей

Влюбени, които държат сърца

2020 година се очертава като изключително вълнуваща за Водолеите, според техния любовен хороскоп за 2020. Годината ще ви залее с романтични преживявани и интимни моменти – кой каквото търси. Независимо дали сте необвързани, женени или нещо между двете - пригответе се за разтърсващи емоции. Предстоят ви срещи, свързани с хора, които също като вас ценят определени неща в любовта.

Звездите вещаят, че Водолеите, които се чувстват недостатъчно обичани и щастливи във връзките си, най-сетне ще добият кураж да се освободят и да станат независими. Използвайте момента, за да разширите социалните си контакти и премахнете онези, които ви носят негативни емоции и преживявания.

Скъпи Водолеи, не забравяйте, че винаги използвате главата си преди сърцето, но това ще се промени. Време е да позволите на емоциите си да ви заведат на някое „по-розово“ място.

Планетата на любовта – Венера ще бъде ретроградна във вашия знак между 13 май и 25 юни. Тя ще ви донесе нови запознанства, афери, удоволствия, секс и романтика. Това е времето, в което да отворите сърцето си и да се влюбите отново.

Венера е приготвила класически сценарий – в живота ви ще се завърне някоя бивша любов. Тъй като всичко това ще се случва в знака на Близнаците, няма да е изненада, ако любовите са не една, а две.

Някои обвързани Водолеи пък ще бъдат поставени пред дилема – в този период ще се появи някоя стара тръпка, която на колене ще ви моли да й дадете нов шанс. Премислете внимателно ситуацията и претеглете плюсовете и минусите на партньорите преди да вземете решение. И все пак знайте - звездите диктуват, че съдбата ви е подготвила нови преживявания.

Влюбена двойка

Във втората половина на годината, след като сте подредили любовния си живот, ще започнете да усещате съвсем различна енергия. Тя ще ви диктува да бъдете по-зрели и отговорни във връзката си. Това ще се случи благодарение на факта, че Сатурн се мести във вашия зодиакален знак. Той ще ви накара да търсите трайност и постоянство в отношенията с противоположния пол.

Копнежите ви за любовни отношения, в които да бъдете напълно себе си, ценени и уважавани от половинката, най-сетне ще се сбъднат. Няма значение дали ще научите партньора си да бъде такъв към вас или ще намерите нов човек до себе си.

Не губете надежда, любовният хороскоп за 2020 за Водолей предрича, че най-сетне ще намерите онова, което търсите от дълго време насам.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати