Любовен хороскоп за 2020 година за Козирог

2020 година ще е любовна за зодия Козирог

Последните две години не бяха лесни за Козирозите. И не само в любовен план. Трудностите бяха продиктувани от факта, че Сатурн и Плутон са се настанили във вашия знак почти перманентно. А в комбинация със слънчевите затъмнения, планетите драстично успяха да променят целия пейзаж на живота ви и сериозно поизпотиха представителите на тази зодия.

На 12 януари очакваме съвпадението на Сатурн и Плутон. Малкото неща, на които сте се крепили през отминалите месеци ще рухнат в този ден. За някои това ще е края на сериозна връзка, но други пък може да възкръснат от пепелта. Козирозите, които са имали трънлива любов с половинката си, ще стигнат дъното, но само за да се издигнат от него по-силни и по-обичащи се от когато и да било, гласи любовният хороскоп за Козирог.

Ако 2020-та е поредната година, в която влизате с лоши преживявания и загуби, знайте, че това е само за да се възродите. Предходните ви преживявания ще ви помогнат точно като змиите да се отървете от старата си кожа, която вече не ви е нужна в житейския път. А най-добрата новина е, че любовният ви живот и страстните преживявания ще изживеят истински Ренесанс и ще се възродят с пълна сила.

Изпитанията са ви направили по-силни и вече не сте така уязвими. Особено към партньори, които са склонни да ви нараняват.

Юпитер ще съедини перфектно с Плутон точно на датите 4 април, 30 юни и 12 ноември. Не изпускайте тези дни, защото те ще създадат перфектните възможности за вашия личен живот. Но като цяло може да се радвате на неговото присъствие до 2 декември, като целия период ще бъде белязан от добри моменти за нови запознанства, разрешаване на стари проблеми и конфликти, както и за разпалване на бурни страсти.

Любовен хороскоп за Козирог

Сатурн също малко ще поотпусне хватката си през тази години, излизайки от вашия знак между 21 март и 1 юли. През 2020-та отново ще има слънчеви затъмнения, които силно ще повлияят на зодията ви. 10 януари, 21 юни и 5 юли са ключови дати за връзките, в които и двамата партньори са Козирог. В тези дни ще бъдат създадени благоприятни условия за заздравяване на любовта, както и за цялостно развитие и просперитет, предрича още любовният хороскоп за Козирог за 2020 година.

Така че скъпи Козирози – ако 2019 бе годината на вашата „смърт“, то през 2020 ще бъде вашето възкресение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати