ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2020 година за Риби

Любовен хороскоп за 2020 година за Риби

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
26
Любовен хороскоп за Риби

Рибите винаги са движени както от собствениците и чувства, така и от тези на околните. При това се заразяват от тях много бързо. Затова не случайно ги наричат емоционалния сюнгер на зодиака.

През 2020 тази тенденция ще се засили, но този път, за да активира любовния ви живот. Това ще се случи благодарение на слънчевите и лунните затъмнения, които ще приключат своя цикъл именно във вашия романтичен Дом, гласи любовният хороскоп за 2020-та за зодия Риби.

Годината ще започне със сериозен тест, на който ще ви постави Лунно затъмнение на 10 януари. То ще бъде точно обратно на голямото съединение на Сатурн и Плутон два дни по-късно.

В това време ще си дадете сметка, че в къщичката, която сте построили с любимия човек, е влязъл големия, лош вълк, който наддава вой наоколо, предупреждава любовният хороскоп за Риби.

Каква ще е любовта за Рибите през 2020 година

Разбира се, приемете тази метафора напълно образно. Вероятно между вас и този човек има емоции и привързаност, но, това не е достатъчно. Любовта, която не почива на основата на взаимно уважение, доверие и зачитане никога няма бъдеще.

Да, наистина може да изживеете подобна промяна много драматично, но вселената ви е подготвила друга съдба.

Да си тръгнете от връзка, която не подхранва в достатъчна степен любовните ви нужди е нещо, за което няма да съжалявате. Погледнете на това като шанс да изградите нова любов, в която най-сетне да давате и получавате емоциите, за които копнеете.

На 21 юни ще има слънчево затъмнение, което ще отвори за вас вратите за една чисто нова и красива връзка. Или пък просто за някое неангажиращо романтично преживяване. Каквото и да се случи, не му обръщайте гръб.

Двойка

В периода между 13 май и 25 Венера ще бъде ретроградна и ще застине точно в Дома ви за любов и семейство. Тогава, Риби, може да се запитате дали е била добра идея да заживеете с половинката си. Или да имате някои финансови разногласия с човека до вас.

Ако някой приятел или роднина се опитва да е медиатор на тези проблеми, може да нанесе големи щети на отношенията ви. И да ви стане крайно противен. Затова не позволявайте това да се случи и дръжте във ваши ръце дори юздите на разправиите с половинката ви.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest