Научни факти за любовта и връзките

1 от 5 Снимки
1. От Университета в Остин пък са направили проучване, според което, ако за първи път сте правили секс преди деветнайстата си година, има по-голяма вероятност да изграждате по-щастливи връзки след това. Според проучването такива хора няма да сключат брак рано, но ще имат по-малко сексуални партньори в сравнение с останалите.

От университета в Оксфорд доказаха, че първата целувка може да покаже съвместими ли сте с човека срещу вас. Първата целувка като цяло може да каже доста неща за отношенията ви по-нататък.

В Мичиганският университет пък откриха, че ако живеете заедно с някой над 25 години, ще започнете да имате чисто физически прилики с него. Физическите прилики, от своя страна пък, водят до щастлив брак.

Другият ключ към щастливата връзка се корени в разпределението на домакинската работа. Мъжете, които помагат вкъщи, се радват на по-хармонични отношения.

Искате ли да разберете още любопитни факти за любовта и връзките? Надникнете в галерията ни, където науката ще разкрие още тайни за отношенията между жените и мъжете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати