Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Мъжете все бягат от теб! Ето как ги отблъскваш

Мъжете все бягат от теб! Ето как ги отблъскваш

4 от 4 Снимки

4. Липсват ви собствени интереси


За да бъде интересна една жена на един мъж, тя трябва не само да се грижи за външността си, но и да притежава богат вътрешен свят и поне известна независимост. Жена с хобита и разнообразни интереси винаги може да привлече и задържи човека до себе си. От друга страна, момиче, което прекарва деня си, залепено за телефона, едва ли има какво да предложи на противоположния пол. Все пак мъжете се чувстват привлечени най-много от мистериозни жени, които всеки път ги изненадват с по нещо ново.

Харесвате си дадено момче, излизате на среща с него и флиртът между вас бързо преминава в нещо по-сериозно. Всички върви чудесно първите седмици, но много скоро, вашата половинка се отдръпва и си тръгва. Ако този сюжет ви изглежда твърде познат, то значи имате проблем да задържите човека до себе си.

Не се оправдавайте, че все попадате на неподходящи, защото причината може да е и във вас самите.

Вижте в горната галерия кои са най-честите причини мъжете да бягат от вас. Ако се разпознаете в описанието, значи е време да промените нещо в поведението си и да опитате пак своя късмет на любовния фронт.

Момичета, не всичко е изгубено. Има как да срещнете принца на своите мечти, но трябва малко да поработите над собственото си поведение.

И така, ето с какво отблъсквате мъжете около вас!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати