ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Как да поканим момче на първа среща?

Как да поканим момче на първа среща?

Не е трудно да поканите момче на първа среща

В наши дни повечето момичета са доста по-уверени, дръзки и настъпателни в сравнение с младите господа, дори и когато става въпрос да поканят момче на първа среща.

Все пак има и такива, които се чудят дали с подобно действие няма да им бъде лепнат прякора лека жена. Или пък има такива, които са прекалено притеснителни. Дори и да съберат смелост, те не знаят как точно да поканят момчето на първа среща.

Ще се опитаме тук да им предложим няколко възможни варианта.

1. С цел да ви окуражим, ще ви споделим, че от това да поканите някое момче на първа среща, няма да изгубите нищо. Най-много да бъдете отхвърлени. Това, от своя страна, би ви спестило много чудене относно това дали момчето си пада по вас, или не.

2. Добре, събрали сте кураж. Няма връщане назад. Можете да действате директно и да го поканите на кафене, кино или концерт. Имайте предвид, че ако го поканите на кафене, ще трябва да сте готови и с някои теми, които да обсъждате, защото на момчетата често им се случва да им вадите думите с ченгел от устата. В тази връзка - проучете какви са интересите и хобитата му, за да можете спокойно да разсъждавате над избраната тема и да не се чувствате глупаво.

3. Притеснявате се от толкова директна покана за първа среща? Ами помолете го да ви помогне с някое и друго домашно. Естествено, трябва да сте наясно по кой предмет той е добър и се чувства сигурен в себе си. Така хем, че ще имате тема за разговор, хем ще видите дали помежду ви не прехвърчат любовни искри.

Първата среща с момче може да е неловка

4. Той тренира футбол, волейбол, баскетбол или друг вид спорт. Проучете къде се провеждат тренировките му и ги посетете. Хей така, защото не е имало какво да правите. Освен че ще е повод да го видите и да го заговорите, ще е повод и да похвалите спортните му умения. Надали има момчета, които да не се радват на комплиментите.

5. Леле, забравили сте си ключа, а вкъщи няма никой... Дали не би могъл да ви помогне? Все пак сте останали самичка на улицата. Дори и досега момчето да не ви е забелязвало, ако остане с вас известно време и ви прави компания - кой знае? Може пък да пламне истинска любов!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати