С тези вълшебни думи ще го накараш да свърши всичко за теб!

1 от 3 Снимки
1. Ти ме правиш невероятно щастлива… Това е начало на изречение, което можете да завършите с: …когато ми правиш кафе сутрин, когато ме взимаш от работа, когато ми подаряваш цветя…. Всеки мъж се ласкае, когато вижда, че жената до него е щастлива. Ако искате да получавате повече подаръци или помощ от своя човек, не пропускайте възможност да му благодарите и да изтъкнете, че колко щастлива ви прави, дори и да не е съвсем така.

Казват, че мъжете обичат с очите си, а жените - със своите уши. Известно е, че представителките на нежния пол лесно се поддават на красиви думи. Само няколко нежни слова, прошепнати на ухо, са в състояние да ги накарат да омекнат.

При мъжете пък уж важи обратното - те се влияят най-вече от външния вид на жените. Ето защо дамите съблазняват мъжката половина на човечеството с предизвикателно облекло, драматичен грим, големи гърди, красива коса и ослепителна усмивка.

Да издържаната визия е задължителна, когато искате да привлечете вниманието на мъж, но всяка опитна жена ще ви каже, че това съвсем не е достатъчно. За да задържите човека до себе си, а и да го накарате да върши разни неща за вас, трябва и да имате правилното поведение.

С други думи, трябва да знаете как точно да влияете на мъжете. И тук на помощ идват правилните реплики. Това са така наречени вълшебни думи за мъже, които да управлявате силния пол и да накарате мъжете да изпълняват вашите желания.

Вижте в галерията кои са тези вълшебни реплики и се научете да ги ползвате в своето ежедневие, за получавате повече помощ от мъжете в домакинството или пък друга сфера от живота.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати