Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»С тези вълшебни думи ще го накараш да свърши всичко за теб!

С тези вълшебни думи ще го накараш да свърши всичко за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 3 Снимки
2. Как се сети за това! Боже, ти си гений! Мъжете се чувстват добре, когато жената до тях се възхищава на техния интелект. Ако партньорът ви намери решение на ваш проблем, веднага изтъкнете колко ценна е помощта му. Дори и да е нещо малко. По този начин той ще има стимул да ви помага още.

Казват, че мъжете обичат с очите си, а жените - със своите уши. Известно е, че представителките на нежния пол лесно се поддават на красиви думи. Само няколко нежни слова, прошепнати на ухо, са в състояние да ги накарат да омекнат.

При мъжете пък уж важи обратното - те се влияят най-вече от външния вид на жените. Ето защо дамите съблазняват мъжката половина на човечеството с предизвикателно облекло, драматичен грим, големи гърди, красива коса и ослепителна усмивка.

Да издържаната визия е задължителна, когато искате да привлечете вниманието на мъж, но всяка опитна жена ще ви каже, че това съвсем не е достатъчно. За да задържите човека до себе си, а и да го накарате да върши разни неща за вас, трябва и да имате правилното поведение.

С други думи, трябва да знаете как точно да влияете на мъжете. И тук на помощ идват правилните реплики. Това са така наречени вълшебни думи за мъже, които да управлявате силния пол и да накарате мъжете да изпълняват вашите желания.

Вижте в галерията кои са тези вълшебни реплики и се научете да ги ползвате в своето ежедневие, за получавате повече помощ от мъжете в домакинството или пък друга сфера от живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати