Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»С тези вълшебни думи ще го накараш да свърши всичко за теб!

С тези вълшебни думи ще го накараш да свърши всичко за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
3 от 3 Снимки
3. Уау! Изглеждаш невероятно секси, докато…...миеш чинии, готвиш, чистиш, пазаруваш, поправяш нещо счупено… И тук вариантите са много. Идеята е, че мъжете също обичат много комплиментите и ще се радват, когато чуят ласкателства. По този начин те се стимулират да бъдат по-активни.

Казват, че мъжете обичат с очите си, а жените - със своите уши. Известно е, че представителките на нежния пол лесно се поддават на красиви думи. Само няколко нежни слова, прошепнати на ухо, са в състояние да ги накарат да омекнат.

При мъжете пък уж важи обратното - те се влияят най-вече от външния вид на жените. Ето защо дамите съблазняват мъжката половина на човечеството с предизвикателно облекло, драматичен грим, големи гърди, красива коса и ослепителна усмивка.

Да издържаната визия е задължителна, когато искате да привлечете вниманието на мъж, но всяка опитна жена ще ви каже, че това съвсем не е достатъчно. За да задържите човека до себе си, а и да го накарате да върши разни неща за вас, трябва и да имате правилното поведение.

С други думи, трябва да знаете как точно да влияете на мъжете. И тук на помощ идват правилните реплики. Това са така наречени вълшебни думи за мъже, които да управлявате силния пол и да накарате мъжете да изпълняват вашите желания.

Вижте в галерията кои са тези вълшебни реплики и се научете да ги ползвате в своето ежедневие, за получавате повече помощ от мъжете в домакинството или пък друга сфера от живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати