ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Идеи за романтични изненади

Идеи за романтични изненади

Идеи за романтични изненади

Независимо дали става въпрос за нейния рожден ден или имен ден, за Свети Валентин или пък за подарък за 8-ми март, мъжете изпадат в истински ужас кой би бил най-подходящия подарък за нея, жената на сърцето им.

Да не е нещо прекалено стандартно или пък твърде очаквано като като парфюми и бижута - типичните дамски подаръци. Да е хем изненадващ, хем романтичен подарък. Ето над какво можете да помислите като идея за романтична изненада.

1. Повечето жени обожават цветя и наистина биха се зарадвали и изненадали ако им подарите букет от 50 или 100 рози. Това обаче би означавало да заплатите за него не по-малко от 150 лв и то ако водите типичните за арабските народи люти преговори, за да достигнете тази цена.

А в крайна сметка рязаните цветя увяхват. Вместо тях обаче можете да подарите на любимата си някоя гигантска орхидея или друго по-екзотично цъфтящо цвете. Колкото по-екзотично и по-голямо, толкова по-романтична би била нейната изненада.

2. Вечеря за двама в луксозен ресторант не е нещо кой знае какво, но защо не го превърнете в цял уикенд в изискан СПА хотел? През лятото можете да се насладите на морска ваканция дори и без СПА, а през зимата - да наемете уютна къща с камина само за вас двамата - романтика като по филмите.

Романтична изненада за любимия човек

3. Половинката ви си пада по екстремните приключения? Ами подарете ѝ именно такова. В по-големите градове у нас вече се предлагат ваучери за всякакви екстремни приключения - от полет с делтапланер и бънджи скокове до рафтинг.

Просто закупувате ваучера, а тя сама избира какво точно е по вкуса ѝ. За да бъде изненадата романтична все пак, опаковайте ваучера подобаващо.

4. Вероятно всички жени обичат да получават бижута, но за да сте малко по-оригинални, може да подарите не бижута, а кутия за бижута като изненада за любимия човек.

5. Ако разполагате с повече време и не чакате до последния момент, може да прегледате ваши общи снимки и да изберете онази, която най-много ви допада.

Тук вече има много варианти - можете да поръчате изработка на плакат или на снимка в голям размер, която да сложите в рамка. Можете дори да поръчате чаша с вашия лик или пък часовник. Важно е за тази цел да отделите достатъчно време, за да се получи завършена романтична изненада.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest