ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии ще пътуват най-много през 2020?

Кои зодии ще пътуват най-много през 2020?

Мариана ВидоваМариана Видова
Джедай
523010
пътешествия

Един от най-често срещаните късмети, които се слагат в новогодишната баница, е този за пътешествие. Да пътуват по света е мечта на все повече хора.

Разбира се, всяко едно пътешествие е свързано със сериозни финансови разходи, но истината е, че при внимателно планиране, тези разходи могат значително оптимицирани и може да планирате пътешествие и със скромни финанси на разположение.

Да пътуват по света обикновено не е в списъка на онези зодии, които предпочитат домашния уют, но тази година звездите са решили да предизвикат дори и тях.

Вижте кои зодии тази година ще скъсат със старите навици, ще стегнат куфара и ще се отправят на пътешествие, за каквото дори не са си мечтали досега. Тези зодии ще пътуват най-много през 2020 година:

Телец

Домошарът на зодиака тази година наистина ще се сбогува със старите си навици, с любовта си към уюта, удобното и познатото и ще стегне куфарите си за пътешествие, за каквото отдавна мечтае и отделя средства.

Нищо не може да застане на пътя на Телеца, решил да се почуства истински свободен. Той ще отдели голяма част от финансовите си спестявания, за да посети нови и непознати места, да се запозне с различни традиции и не на последно място - за да опита специалитетите на различни нови и екзотични кухни.

Рак

зодии и пътешествия

В годината на изненадите на опашката на стълбичката за самолета виждаме и Раците, които никак не обичат промените и всячески се стараят да ги избегнат. През тази година раците са решили да изменят на своята прословута инертност и да се отправят на дълго пътешествие, което ще изправи пред предизвикателство вашата смелост и търпението на хората около вас.

Добра идея ще бъде раците да не се опитват да си организират пътешествието сами, а да разчитат на услугите на агенция, защото са готови да направят компромис с много неща, но не и с удобствата и добрата храна.

Водолей

Водолеите са сред зодиакалните знаци, които се славят със своята независимост. Тази година няма да прави изключение. Те се намират под силното влияние на Уран, Плутон и Юпитер, които ще нажежанат адреналина във вените им и ще ги подтикват към спонтанни решения.

Не се учудвайте, ако познатите ви водолеи всяка седмица поемат вразлична посока, без предварителен план или резервации. Тези хора са родени пътешественици и с лекота ще се оправят с всяко предизвикателство, с което пътят е решил да ги изненада.

Риби

В годината на пътешествениците и Рибите ще се сбогуват с известното и познатото и ще се отправят на дълго пътешествие до екзотична дестинация.

Възможно е да претърпят леко разочарование, защото отдавна си мечтаят за това и има вероятност реалността да се размине сериозно с мечтите им, но това няма да ги откаже от следващо пътуване.

Не е изключено рибите да планират и второ голямо пътешествие в рамките на годината, което може обаче сериозно да обърка финансите им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати