Най-честите оправдания на хората, които кръшкат

Най-честите оправдания на хората, които кръшкат

В природата на хората не е заложено да бъдат само с един партньор и това е научно обосновано. Изследванията са установили, че само между 3 и 5% от бозайниците са моногамни. Наличието на специални рецептори в мозъка на човека определят доколко той е склонен към моногамия или полигамия. След като това е заложено в природата ни, не бива да ни изненадва новината, че партньорът ни изневерява.

Религиозните вярвания и културните схващания на нашето общество ни налагат модел на живот само с един партньор, но до колко естествено е това за нашия вид? В реда на тези мисли е добре да имаме предвид, че половинката ни може и да кръшка.

Ако у вас се е запалила искрицата на подозрението и мислите да започнете разследване, е добре да знаете кои са най-честите оправдания на хората, които кръшкат. Според допитване, проведено във Великобритания, от кръшкачите най-често ще чуете тези обяснения.

Тренировка във фитнеса или спорт

Едно много правдоподобно оправдание, което на пръв поглед не буди подозрение. Грижата за фигурата след работа е дейност, която всеки, уважаващ тялото си човек, извършва. Това че се прибира изпотен и е необходимо да влезе под душа веднага след като е прекрачил прага на дома, е допълнително удобство за кръшкача.

Служебни ангажименти в офиса

Най-честите оправдания на хората, които кръшкат

Много семпъл, обран и класически начин да бъде излъгана половинката. Всички знаем, че доста често в частните компании се налага оставането в офиса в следработно време до приключване на неотложната работа. Хората на държавни позиции вероятно се налага да проявят по-голяма изобретателност.

Разходка на кучето

Ето това вече е неотложен ангажимент, който не буди и капка съмнение. Разбира се, че никой стопанин няма да остави домашния си любимец гладен и неразходен. Но има един огромен недостатък за неверниците и това е ограничението във времето. Обикновено разходката на кучето продължава най-много около час.

Излизане с най-добър приятел

Кръшкане

Удобно и лесно. Алибито е бетон! Нерегламентираната среща може да продължи и до по-късните часове. Все пак това е най-добър приятел, който не може току-така да бъде претупан. А най-добрият приятел просто бива информиран за нелегалните похождения, в случай че нещо се обърка.

Социален живот

Разбира се, че излизането с колеги или познати след работа, с цел разтоварване и приятни разговори е в реда на нещата. Няма повод за никакво съмнение, но ако срещите зачестят и да започнат да се проточват до много късно, може да се окаже, че истината е друга.

Ангажимент с роднини

Това е едно много удобно извинение за отсъствие. Винаги може да се появи някоя братовчедка, на която се налага да се помогне с преместването, възрастна леля, на която трябва да се напазарува или какъвто и да е друг роднина, изпаднал в нужда.

Най-честите оправдания на хората, които кръшкат

Ходене на пазар

Пазаруването е едно добро оправдание, но все пак изисква материално доказателство. Нали все пак нещо е купено. Вариант е да се отиде на пазар преди работа или в обедната почивка, а партньорът да бъде излъган, че то се е случило след работа. Добре е да бъде изхвърлена касовата бележка в такива случаи, защото там пише часа, в който са направени покупките.

Процедури в козметично студио при жените и гледане на футболен мач при мъжете

Какво по-естествено от тези две оправдания за съответния пол? Подозрението обаче започва да расте, когато жената излиза уж от салона за красота, а няма особена разлика във външния и вид. Мъжете е добре да се информират предварително поне какъв мач се играе и как е завършил, ако искат кръшкането да се увенчае с успех.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Ха-ха, много добре написана статия
0
0