Тези зодии са секс машини!

Зодии секс машини

Сексуалността е част от човешката ни същност, но при някои представители на зодиака тя е по-силно изразена.

Зодиакалният знак, под покровителството на който всеки е роден, до голяма степен определя неговият характер и поведение, както в живота, така и в леглото.

Ако се чудите, кой са най-добрите любовници в зодиака, ето отговорът на този въпрос:

Скорпион

Представителите на тази зодия са крале на любовните игри, вълнуващият флирт и хубавия секс. Вселената ги е заредила с неподражаем магнетизъм и обаятелност, с помощта на които те са способни да подкосят краката на всеки.

Тези хора са темпераментни и драматични, проявяват изключително внимание към детайла и знаят как да ви доставят удоволствие в леглото, не само на теория. Ако Скорпион попадне в любовното ви гнездо, вие ще разберете истинското значение на думите страст и секс машина. Недостатъкът им се изразява единствено в това, че са склонни да проявяват признаци на ревност.

Телец

Секс в леглото

Телците проявяват неподражаем талант и изобретателност, когато става въпрос за секс. Те са изключително чувствителни и ще се постараят да направят общото ви преживяване незабравимо.

Тези рогати сладотрастници интуитивно ще се ръководят от вашите желания, без да ви затрудняват с излишни въпроси и действия. Те са упорити и ако са ви хвърлили око, е доста вероятно да проявят голяма изобретателност, която истински да ви впечатли. Не се страхувайте да се отпуснете в обятията на зодия Телец и да се насладите на романтичните им ласки.

Везни

За представителите на тази зодия сексът е естествено и жизнено необходимо действие, като дишането и пиенето на вода. Планетата Венера е покровителка на зодията и това е причината за силно изразената сексуалност на Везните.

Двойка

За да се чувстват пълноценни и щастливи, те трябва да имат някого, когото да обичат и за когото да мислят. Те са изобретателни и страстни, и никога няма да се отегчите с тях или да се почувствате пренебрегнати. Ако съдбата ви срещне с представител на този знак, не бива да се колебаете да споделите едно легло с тази чаровна секс машина.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати