ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Женски несъвършенства, които мъжете харесват

Женски несъвършенства, които мъжете харесват

5 от 5 Снимки

Не толкова перфектни вежди


Сред съвременните дами се шири правилото, че веждите трябва да са симетрични като геометрична фигура и да са добре запълнени. Това подобни решения, оказва се, отблъскват мъжете. И те предпочитат момичета, които не са с перфектни вежди, но поне те са натурални, а не нарисувани.

Сърфирате в социалните мрежи и разглеждате снимки на световни знаменитости и бюти блогъри от цял свят. Те са красиви, стилни и излъчват самоувереност.

Всичко в тях клони към съвършенство. Как само ви се иска да притежавате сочните устни на Анджелина Джоли, сексапила на Памела Андерсън или увереността на Кендъл Дженър.

Да, ние жените сме склонни да критикуваме себе си непрекъснато, да се сравняваме с околните и все да ни се струва, че те са по-добри от нас.

За всички неуверени в себе си дами обаче имаме добри новини. Не е нужно да сте съвършени като лъскавите снимки по списанията и в социалните мрежи, за да привлечете противоположния пол.

Позволете си да бъдете естествени, защото малките несъвършенства, които толкова се опитваме да прикрием, всъщност се харесват на господата.

Вижте галерията по-горе и узнайте кои омразни според жените черти всъщност привличат мъжете!

Оказва се, че женските несъвършенства се харесват на мъжете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати