Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Кофти половинка ли си? (тест)

Кофти половинка ли си? (тест)

2 от 12 Снимки
2. Сърдиш ли се, когато половинката ти предпочита мъжка компания пред твоята?

Излизаш с един човек от няколко месеца или пък дори от години. Неговата компания ти харесва и мечтаеш в бъдеще да продължите да бъдете заедно. Но дали и той си мисли така за теб? Харесва ли му да сте заедно и има ли сериозни намерения към твоята персона? А може би те смята за кофти половинка!

Човек никога не знае. Можеш да разбереш какво се върти в главата му с този кратък тест, който ще откриеш в галерията по-горе.

Отговори на всички въпроси от 1 до 12 само с ДА или НЕ. Запиши си колкото пъти си дала положителен отговор.

След това се върни отново тук и виж какво показва твоят резултат.

А именно:

До 4 отговора ДА:

Ако имаш 4 или по-малко отговори ДА след попълване на теста, то по всичко личи, че се справяш добре в ролята си на нежна половинка. Знаеш как да се отнасяш към човека до теб и вероятно той е много щастлив да те има като партньор. Големи са шансовете връзката ви да се развие и заздрави още повече. С момиче като теб всеки мъж би бил щастливец.

Между 4 и 8 отговора ДА:

В случай че имаш повече от 4 положителни отговора ДА, трябва да се замислиш. Вероятно си поела по прав път, но все още правиш някои грешки при общуването с любимия. Възможно е това да се дължи на недостатъчно опит. Все пак имаш време да се научиш и да поправиш някои грешки. Опитай се да даваш повече свобода на партньора си и не очаквай от него винаги да е на твое разположение.

Между 8 и 12 отговора ДА:

Ако имаш повече от 8 ДА, нещата не са никак розови и трябва да го знаеш. С това поведение едва ли ще задържиш дълго половинката си. Отнасяш се твърде собственически към човека до теб и сякаш той ти е длъжен за всичко. Опитай се да си по-самостоятелна и самоуверена. Избягвай сцените на ревност и бъди премерена. Мъжете не харесват кралици на драмата, дори и тя да е твой запазен специалитет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати