ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин почти е тук, а ние още не сме решили какво да МУ подарим. Тъй като изборът ви на подарък за вашия любим мъж зависи както от неговите предпочитания, така и от неговите конкретни нужди, тук няма да ви предлагаме съвети какво да му подарите, а ще ви покажем какво в никакъв случай НЕ трябва да подарявате.

Ето кои са най-лошите подаръци за НЕГО за Свети Валентин.

1. Плюшена играчка

По повод празника на влюбените магазините започват буквално да преливат от плюшени меченца, котенца, кученца и какви ли още не играчки, които задължително държат в лапичките си сърчице или пък са облечени в дрешки на сърчица. Да, много са сладки, но ако толкова ви харесват, си ги вземете за себе си. В никакъв случай не подарявайте подобно сладникаво нещо на мъж!

2. Дреха на сърчица

Подаръци за Свети Валентин

Случаят е аналогичен с плюшеното мече, вероятно дори още по-лошо хрумване. Докато мечето би могло да си стои у дома и далеч от чуждите погледи, вероятно ще настоявате мъжът ви да носи редовно своята блуза на сърчица. Това не би му спечелило нищо повече освен подигравки, да знаете.

3. Книга с любовна поезия

Може да ви звучи добро хрумване предвид факта, че е подарък за Св. Валентин. Но освен ако мъжът до вас не е писател или запален почитател на поезията, тази книга никога няма да бъде прочетена.

4. Разкрасяваща козметика

Козметиката не е подходящ подарък за Св. Валентин

Да МУ подарите скъп парфюм или одеколон е една чудесна идея, но е съвсем друго за подарък да му изберете крем против бръчки или против акне, например. Дори и да го правите от най-добри чувства и дори съответната козметика да е една от най-скъпите, това би било истинска обида за него. Все едно вие да получите за подарък крем против целулит, стрии и т.н.

5. Хранителни добавки за уголямяване на пениса или за задържане на ерекцията

Ако ви хрумне подобна "щуротия", веднага я изхвърлете от главата си! Бихте нанесли непоправим удар върху мъжкото самочувствие на половинката си и ако ви зареже веднага след като нетърпеливо е разопаковал подаръка ви, то само вие ще сте си виновна!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати