Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Знаци, че сте в щастлива и здравословна връзка

Знаци, че сте в щастлива и здравословна връзка

2 от 4 Снимки

2. Не пропускате малките жестове.


Разбира се, големите жестове на любов, като планиране на изненада или пътуване, покупка на ново бижу, покана за вече, са нещо фантастично. Но често в ежедневието си нямаме време за тях. Тогава на преден план изпъкват малките жестове на любов като поднасяне на кафе сутрин или чаша чай, масаж след дългия ден, или дори завиване с одеяло. Бъдете сигурни, че вашият любим човек наистина ви обича, ако се грижи за вас.

Хората говорят много за истинската любов и непрекъснато се стремят към нея. Нещо повече - някои от нас сякаш са пристрастени към това да са във връзка и не могат да си се представят сами. Затова са готови на всичко, за да запазят интимно партньорство. Друг е въпросът обаче дали това е здравословно за тях.

Има лоши връзки, които по-скоро вземат много от вас, отколкото ви дават. Такива отношения ви пречат да се развивате, изтощават ви и ви правят нещастни.

Но не за тях ще говорим днес, а за щастливите и здравословни връзки, които трябва да се научите да познавате.

Как да различим щастливото партньорство от посредствения съюз между двама души? За да ви помогнем да направите това, ние събрахме някои признаци и характеристики на щастливата връзка. Тях можете да видите в галерията по-горе.

Ако разпознаете своята връзка в тях, вероятно ще прочетете статията с усмивка. А ако не е така, имате повод да се замислите и да промените живота си.

Не губете повече време и вижте кои са признаците на щастливата връзка!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати