След разбито сърце: Признаци, че сте готови за нова връзка

1 от 4 Снимки

1. Миналото и бившият не ви тревожат вече.


Страховете и негативните чувства, които сте имали, когато сте виждали бившия си, са изчезнали. Всъщност започвате да се отнасяте към миналото си с топлина и благодарност за случилото се, защото времето, в което сте били в тази връзка, също ви е дало много добри моменти. Не съжалявате за нищо и това е знак, че може да продължите напред.

Много хора смятат, че единственият начин да излекуват разбитото си сърце и да превъзмогнат самотата, е да започнат нова връзка. В духа на този възглед е и българската поговорка: Клин клин избива!

Но повярвайте, че новата любов невинаги е лечение на старите рани. Ако влезете в поредната връзка, без да сте се справили с травмите от миналото, е възможно още повече да объркате чувствата си, а заедно с това да нараните още един човек.

Ето защо специалистите по лични взаимоотношения препоръчват след края на неуспешно партньорство първо да поработим върху себе си. Останете известно време сами, фокусирайте се върху личностното си развитие и мечтите си. И чак тогава отново се изявявайте на любовния фронт.

А ако все пак се чудите дали сте напълно готови да започнете нова връзка след раздялата, вижте отговорът в галерията ни. Там са признаците, че е време отново да започнете да излизате по срещи и да се наслаждавате на компанията на ухажори.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати