Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»След разбито сърце: Признаци, че сте готови за нова връзка

След разбито сърце: Признаци, че сте готови за нова връзка

4 от 4 Снимки

4. Чуждото щастие ви радва и вдъхновява.


Ако при вида на влюбени двойки се разстройвате, че сте сами, то вие все още сте емоционално нестабилни. Следователно не е желателно да се впускате в нови отношения. Ако обаче щастливите семейства ви карат да мечтаете и да се усмихвате, вие сте готови да срещнете любовта.

Много хора смятат, че единственият начин да излекуват разбитото си сърце и да превъзмогнат самотата, е да започнат нова връзка. В духа на този възглед е и българската поговорка: Клин клин избива!

Но повярвайте, че новата любов невинаги е лечение на старите рани. Ако влезете в поредната връзка, без да сте се справили с травмите от миналото, е възможно още повече да объркате чувствата си, а заедно с това да нараните още един човек.

Ето защо специалистите по лични взаимоотношения препоръчват след края на неуспешно партньорство първо да поработим върху себе си. Останете известно време сами, фокусирайте се върху личностното си развитие и мечтите си. И чак тогава отново се изявявайте на любовния фронт.

А ако все пак се чудите дали сте напълно готови да започнете нова връзка след раздялата, вижте отговорът в галерията ни. Там са признаците, че е време отново да започнете да излизате по срещи и да се наслаждавате на компанията на ухажори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати