Ситуации, в които е задължително да си егоист!

1 от 4 Снимки

1. Не искате да работите в извънработно време.


Живеем в свят, в който отдаваме твърде много енергия и време на работата си, и това е за сметка на личния живот и отношенията с любимите хора. Заради стреса на работа излагаме на опасност връзката си. Така че трябва да пазим личното си пространство за себе си и своите близки, и да се опитваме да избягваме допълнителната работа. Дори и това да изглежда егоистично в очите на колегите и работодателите ни.

Нека започнем с кратко разяснение: егоизмът има лошо име и макар понякога това да е оправдано, има и други моменти, в които не е така.

Макар да е вярно, че прекаленото самоуважението и непрекъснатото поставяне на върха само на личните ви приоритетите да не са положителни неща, има доста ситуации, в които нашата способност да бъдем егоисти и да се грижим за себе си, е абсолютно логично и дори необходимо решение. 

За да ви помогнем да разберете случаите, в които не трябва да се срамувате да се поставите на първо място, ние събрахме четири примера, които ще ви докажат веднъж завинаги, че понякога е добра да си егоист.

Вижте в галерията ни защо не е лош човек да се грижи за себе си най-напред.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати