Кои зодии се целуват най-вълшебно

Кои зодии се целуват вълшебно

Една хубава целувка струва повече от хиляди обяснения в любов. Това може би е вярно, но също така има и значение с кой зодиакален знак си разменяш целувки. Разбира се, как можем да определим една целувка като хубава, зависи единствено и само от нашите разбирания и усещания.

Романтиката се разбира по различен начин от различните зодии, но все пак можем да се обединим около мнението, че някои зодиакални знаци със сигурност се справят с целуването много по-добре от други. Затова и те традиционно се радват на успех във флиртовете с противоположния пол.

Ето и кои зодии се целуват най-добре!

Риби

Двойка

Тихите води са най-дълбоки. Със сигурност има много истина в тази поговорка, то със сигурност и ще разберете защо Рибите са толкова ценени като сексуални партньори. Срамежливите и стеснителни риби, които трудно се отпускат в присъствието на друг човек, са изключително чувствени и страстни, когато веднъж бариерите са паднали.

Онези, които са имали възможността да се целуват с представител на тази зодия, ще потвърдят, че изживяването е вълшебно и не може да се сравни с нищо друго. Без да преувеличаваме ще кажем, че принцът, който е събудил спящата красавица след стогодишен сън само с целувка, най-вероятно е бил зодия Риби.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион имат силен магнетизъм, който се усеща от всички, които се намиран близо до тях. Приближете се до един Скорпион и няма да усетите как сами ще попаднете в неговата власт. Скорпионите се радват на завиден интерес от страна на противоположния пол, имат магнетична аура и изключително силно еротично излъчване.

Ако имате късмета да сте в романтични отношения с някой Скорпион, то със сигурност знаете колко спонтанни и приказни могат да бъдат техните целувки. Добрата новина е, че скорпионите никак не се стесняват да споделят чувствата си, както и да демонстрират близост с любимия си човек. Затова може да сте сигурни, че често ще може да им се наслаждавате.

Телец

Целувка

Телците, които са под знака на богинята на любовта Венера, са сред най-емоционалните зодии в Зодиака. Един Телец знае не само как да се целува, той знае как само с една целувка да ви накара да се почувствате най-обичаните хора в цялата Вселена.

Реши ли един Телец да ви дари с искрена целувка, пригответе се за вулкан от емоции. Една-единствена целувка ще бъде напълно достатъчна, за да ви накара да ви се подкосят краката, да забравите къде се намирате и да изгубите напълно представа за времето. Някак няма да преувеличим, ако кажем, че една целувка с Телец се помни в продължение на седмици, понякога и месеци. Въобще обвързването с Телец е незабравимо преживяване.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати