Знаци, че той търси сериозно обвързване, а не флирт

Гледа ви в очите, докато говори.

Мъжете могат да бъдат сложни характери. Те често крият емоциите си и ни оставят объркани. А когато изпиваме чувства към някого, винаги искаме да знаем дали той също има чувства към нас. Много хора в днешно време не искат да се обвързват дългосрочно.

И това е нормално, когато и двамата души са съгласни на просто флирт. Но ако единият има по-задълбочени намерения спрямо връзката и се окаже, че другият иска само бърза свалка, винаги чувството е ужасно.

Затова е важно да разчитате знаците, че той търси сериозно обвързване.

Не избягва да направи връзката официална

Дами, ако той избягва да ви нарича негова приятелка, значи може би не е готов за тази стъпка. Но когато той обяви официално връзката ви, означава, че той иска сериозно обвързване. Ако започнете отношения с мъж и той се вижда само с вас, но въпреки това не може да ви даде отговор на въпроса Какви сме ние? , значи той не е напълно отдаден. Но ако открито говори за вас като за неговата половинка, със сигурност той е сериозен към вас.

Познавате семейството и приятелите му

Освен че той приема връзката ви за официална, той ви представя като неговата половинка пред семейството му и приятелите му? Това е сигурен знак, че иска да е с вас дълготрайно. Когато ви допусне до себе си до такава степен, че да ви приобщи към семейството и приятелите си, тогава нещата стават сериозни.

Той спазва обещанията си

Колкото повече се задълбочават нещата, толкова повече той ще се старае да не ви разочарова. Ще спазва обещанията си и ще държи на думата си. Ако ви обещае, че ще ви се обади, то обезателно ще го направи. Това изразява пълната му сериозност. Защото, ако той търси само флирт, може изобщо да не дава обещания.

Не го е страх от планове за бъдещето

Мъжете обичайно не показват емоциите си и за тях разговор за бъдещето е често трудно осъществим. Те не биха правили планове с вас, ако нямат сериозни намерения. Ако той спокойно разговаря с вас за бъдещето, за съвместен живот и за взаимни занимания, то значи реално има намерението да остане с вас.

Поддържа стабилен контакт с вас

Знаете този момент, когато той ви търси, после изчезва, после пак се появява, сякаш нищо не е било? А вие седите и се чудите постоянно защо той изчезва и какво прави, докато не е с вас. Дами, не се чудете повече! Той просто не ви приема насериозно. Дори и да е зает един мъж, той поне би ви предупредил, никога не би изчезнал просто така.

Вижте в галерията ни още признаци, че той търси сериозно обвързване.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати