За какъв идеален партньор мечтае зодия Телец

Какъв е идеалнит партньор за всеки Телец?

Телците са едни от най-семейно ориентираните зодии. Това се дължи на желанието им да създават дълги, трайни и ползотворни връзки с противоположния пол. За Телците партньорът им е най-важният човек на света и насочват цялата си енергия към него.

Тъй като са изключително отдадени, самите те държат да получават такава отдаденост. Не искат в никакъв случая да живеят с кръшкачи и склонни към изневери хора. Ако попаднат на такива, или ги преобразяват, или скоро ги зарязват.

Има и редица други черти, които Телците биха искали да видят в интимната си половинка.

Партньорът на Телеца не трябва да е скучен човек. Независимо дали говорим за мъж или за жена, той задължително трябва да са с чувство за хумор, интелигентен, умен и съобразителен. Трябва едновременно да разбира шегите на Телеца, но и да го развеселява, защото представителите на зодията не обичат мрачния и скучен живот.

Ако партньорът на зодия Телец е вял, апатичен и не е остроумен, самите те често изпадат в депресивно настроение и се превръщат в лоша компания. Задължително не трябва да проявява тесногръдие. Най-добре е да е широко скроена личност, която разбира от всичко и може да споделя многообразните интереси на зодия Телец.

Външният вид на партньора не е толкова важен за Телеца, колкото поведението. То определено трябва да е съобразено с нещата, които обичат телците.

Тъй като представителите на земната зодия обичат забавления, ресторанти, културни мероприятия, добре е интересите на човека отсреща да съвпадат с неговите. Задължително идеалният партньор на Телеца трябва да е готов да споделя с дълги бохемски вечери, задушевни разговори, мързеливо излежаване пред телевизора. И да го обича и направо обожава, показвайки тези си чувства към него.

Жените Телци са изключително инатливи същества и обичат те да ръководят парада вкъщи. Затова партньорът им не може в никакъв случай да бъде някой властен, командорещ тип, който се разпорежда и изисква.

Това автоматично активира вродената съпротива в „рогатите“ дами, които ще започнат да правят всичко напук и ще си намерят някой по-кротък и мек партньор. Така ще могат да си го командорят самите те. Лошото е, че този им стремеж те винаги да са прави и да ръководят всичко ги кара да избират слабохарактерни, неактивни и прекалено мекушави партньори.

Мъжете Телци също са големи инати, но не са толкова властни над партньора си. Затова нежната им половинка може да притежава разнообразни черти относно командоренето. В никакъв случая обаче да не опитва да ги лъже и също така да не забравя, че мъжът винаги е прав, дори когато не е.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зори
Зори
27.02.2020 14:44
:) Съгласна съм!
0
0