ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Интереси и хобита на зодия Телец

Интереси и хобита на зодия Телец

Хобита и интереси на зодия Телец

Телците, които са от 20 април до 20 май, са всъщност първия земен знак от небесния кръг, в който отличаваме 12 зодии.

Това естествено ги прави земни, енергични и уравновесени хора, които същевременно се славят със своя инат.

Тук обаче ще се съсредоточим върху това кои са интересите и хобитата на Телците. Или поне върху онези, които са характерни за болшинството от тях.

1. Дом и градина

Да, повечето Телци са си домошари, все пак са земна зодия. Но за да се чувстват по-комфортно и уютно в своята "крепост", те обичат да отглеждат цветя, както и да се занимават с градинарство.

2. Изкуство

Интериор

Телците са хора с естетическа нагласа. Изкуството спада към интересите на Телците. Рядко ще видите в дома на Телец да няма поне една картина, статуетка или друго произведение на изкуство. Те са ценители на красотата и не могат да съществуват без нея. По отношение на дома си имат много добър интериорен усет и това веднага се усеща, щом прекрачите прага на жилището им.

Тъй като са здраво стъпили на земята, те държат на корените си, поради което голяма част от тях се увличат по историята. Това веднага би трябвало да ви наведе на мисълта, че болшинството от тях са колекционери на антики и на всякакви антикварни предмети.

Това обаче са онези, които нямат талант да рисуват. А, повярвайте, много от Телците, го притежават. Достатъчно е да споменем Салвадор Дали, който е зодия Телец. А защо не и архитектура? Създателят на прочутия Сентрал Парк, Фредерик Олмстед, също е зодия телец.

3. Музика

Музика

Музиката може да както хоби за Телеца, така и да се превърне в професия за представителите на зодията. Защото зодия телец са Шер, Стиви Уондър, Кармен Електра и още много други, които няма как да изброим. А ако един Телец няма певчески заложби, то със сигурност е ценител на хубавата музика.

4. Кино

В по-голямата си част Телците са романтици и не им се чудете, ако проронят някоя и друга сълза на някой драматичен филм. Но също така те имат и артистичен дух, което е и причината да има доста представители на зодията, които са се осъществили като едни от най-известните ни актьори - Ал Пачино, Джак Никълсън, Мишел Пфайфър и др.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати