ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Знаци, че той наистина се интересува от вас

Знаци, че той наистина се интересува от вас

Знаци, че той наистина се интересува от вас

Когато сме в сериозна връзка с партньора си, идва момент, в който започваме да се питаме дали чувствата му към нас са още достатъчно силни, имайки предвид създадената рутина помежду ни.

Тук ще ви разкрием няколко сигурни знака, че той наистина се интересува от вас, без значение от изминалото време.

Открива промените в настроението ви

Понякога сте прекалено изнервени и угрижени, а друг път сияете от щастие. Напълно нормално човешко поведение. Ако то бъде забелязано и от мъжа до вас, то със сигурност той се интересува от вас и би поискал да разбере на какво се дължи съответната промяна. Това означава, че го интересуват и чувствата ви.

Не престава да ви желае

Как да разбереш, че си пада по теб

При повечето дългогодишни връзки сексът престава да е толкова ценен и дори понякога се превръща в рутина. Ако мъжът до вас обаче продължава да се интересува толкова от вас, колкото и в началото на връзката ви, той би се опитвал всячески да задоволи сексуалните ви нужди.

Той не би преставал да показва желанието си към вас. Това е явен знак, че ви харесва също толкова, колкото и в самото начало.

Винаги забелязва промените във външния ви вид

Ако имате чувството, че дори и да си нахлупите лампион на главата, той не би забелязал, значи вече изобщо не го интересувате. Не очаквайте от един мъж да забелязва всеки един ваш нов тоалет или пък ако сте променили цвета на косата си с един-два нюанса.

Но, ако сте успели да задържите вниманието към себе си след толкова време, се очаква от него да отбележи промяната във визията ви, съвсем новата прическа или пък перманентния грим. Това са само общи примери, но би трябвало да сте ни разбрали.

Не забравя да ви прави подаръци

Милите жестове издават интереса му към теб

Не очаквайте всеки ден да получавате цветя или пък за всеки свой рожден ден за подарък да имате още по-скъпо бижу от предходното. Не това е важното.

Както е казал Кърт Вонегът Насладете се на малките неща в живота… един ден, погледнем ли назад, ще осъзнаем, че те са най-големите.

Не е важна цената на подаръка, а искреното желание, с което той се дарява. Може дори да е най-обикновен шоколад, подарен без повод или пък хубава книга, но тя да е подарена с любов.

Може би най-категоричният начин, по който да разберете, че той все още си пада по вас, е именно като не забравя да ви изненадва с дребни подаръци, но редовно и от сърце.

Предлага помощта си

Независимо дали сте закъсали някъде с колата си, уволнили са ви или сте се скарали с най-добрата си приятелка, той трябва да е готов да ви помогне с каквото може, ако наистина е толкова заинтересован от вас.

Трябва да е винаги на линия, което от своя страна съвсем не означава, че вие трябва да му дотягате вечно със собствените си проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати