Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е идеалният партньор според зодия Дева

Какъв е идеалният партньор според зодия Дева

6 от 6 Снимки
6. Девите не харесат мъже, които се правят на големи мъжкари. Но пък биха се впечатлили от човек с обноски, който се отнася джентълменски.

Девите са сред най-сложните знаци в Зодиака. Те имат богат вътрешен свят, аналитична и проницателна мисъл, както и безпогрешен усет към всеки малък детайл. Девите са педантични перфекционисти във всичко.

Критични са към околните, но не са по-малко взискателни към самите себе си. За тях е важно да се доказват във всяка една област на живота.

Представителите на зодия Дева са изключително усърдни в работата си. Те са трудолюбиви и съвестни служители. Не изпълняват дадена длъжност само заради получаването на заплата, но и заради удовлетворението от свършеното.

Можем да кажем, че същото е отношението на тази зодия в любовта. Девите са абсолютни всеотдайни и моногамни във връзката си, като са готови да предложат на своята половинка приятелска подкрепа, майчина загриженост, но и страст в спалнята.

Въпреки че са приключенски настроени, те винаги знаят как да угодят на своя партньор, защото бързо долавят нуждите му. Така че с Дева никога няма да ви е скучно.

Въпросът е дали вие бихте могли да покриете критериите за идеална половинка според Девата. Защото както казахме, тези хора са изключително взискателни към и не правят компромис с нищо в живота си, още по-малко с любовта.

Девите не биха се впуснали във връзка, ако не са задоволени техните изисквания. Те държат на високото качеството и няма да се задоволят с посредствени резултати. И така – какъв е идеалният партньор за зодия Дева.

На първо място, това трябва да е човек, който също има усет към детайлите и притежава разностранни интереси. Интелектуална личност, която обича да чете, интересува се от заобикалящия свят, новите тенденции, но и от духовни теми.

С други думи, идеалният партньор за Девата е някой, който е жаден за нови знания и непрекъснато се развива. Това е важно за представителите на тази зодия, тъй като те обичат да водят разговори на всякаква тематика и би им било безкрайно скучно и мъчно, ако не могат да поддържат смислен и приятен диалог със своята половинка.

А какво друго изисква Девата от своята половинка, можете да видите в горната галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати