ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са най-злопаметните зодии?

Кои са най-злопаметните зодии?

злопаметност

Човешко е да е греши и благородно е да се прощава. Няма човек, който да не е сбъркал някога някъде, пък било то и неволно. Така е устроен светът и няма как да се измъкнем без никакви грешки. Важното е да си извлечем поука от тях и да не ги повтаряме.

Също така е добре да не сме злопаметни. Трупането на лоши спомени само води до негативни емоции, които товарят ума и тялото. Ето защо духовните учители винаги ни препоръчват да изтриваме обидите от съзнанието си и така да се пречистваме.

За някои от нас това е лесно. Тези, които забравят бързо, с лекота заличават неприятните моменти от живота си. Но при други, оказва се, е голямо предизвикателство. Колкото и да искат, не се случва. Просто са изключително злопаметни и това е по-силно от всичко.

Астролозите твърдят, че този момент се среща най-вече при хората от някои определени зодии. Вижте в долните редове кои са най-злопаметните зодии. Запомнете ги и внимавайте с тях. Те няма да забравят, че сте сбъркали. Дори и да ви простят привидно, винаги ще помнят какво сте им сторили и ще останат предубедени за вас.

Дева

Девите се раздават напълно във всеки вид отношения. Те живеят, за да радват другите. И изведнъж се появявате вие и ги наранявате. Нима очаквате постъпката ви да бъде забравена. Как сте посмели да постъпите така с тях, след всичко, което са ви дали! Няма начин Девата да забрави обидата. Те ще продължи да тлее в нейното съзнание и ще я кара да е дистанцирана спрямо вас.

Скорпион

злопаметна зодия

Скорпионите са емоционални, страстни и избухливи на моменти. И ви съветваме да не ги предизвиквате. Те не само ще кипнат, когато ги ядосате, но и дълги години ще си спомнят колко зле сте ги третирали.

Телец

Телците са изключително злопаметни. Дори и се сдобрите с тях след кавга, бъдете сигурни, че те ще запомнят как и къде се се издънили, и винаги ще ви напомнят за този момент при първа възможност. Не си играйте с Телците – те могат да са много гадни.

Водолей

Водолеите също са склонни да помнят с години лошо отношение. Ако сте ги обидили, ще се отдръпнат от вас и никога повече няма да ви гласуват доверие. Ще продължават да се съмняват във вас, колкото и да се опитвате да докажете, че сте се променили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати