От какво наистина имат нужда мъжете?

От какво имат нужда мъжете

Никак не е грешно твърдението, че мъжете и жените имат различни схващания за живота, както и че съответно имат различни потребности. Тук ще се съсредоточим върху това от какво наистина имат нужда мъжете. Или поне болшинството от тях...

1. Секс

Сещате ли се онова тв предаване, в което на 100 души се задават различни въпроси и участващите трябва да отгатнат какво са отговорили въпросните хора? В един от въпросите 100-те души са попитани на какво освен секса държи един мъж, а голяма част от запитаните са дали като отговор „Пак секс“. Повече пояснения едва ли са нужни!

2. Внимание и обгрижване

Мъжете обичат внимание

Не си мислете, че само жените обичат да бъдат глезени. Това в пълна сила се отнася и за мъжете. След секса за тях надали има нещо по-ценно от това да ги похвалите, да ги окуражите в техните дейности или просто да им сервирате любимата мъжка вечеря. Просто абсолютно всичко, което може да се сложи в смисъла на внимание и обгрижване!

3. Хоби и развлечения

Противно на всеобщото мнение, не всички мъже могат да прекарат часове наред, гледайки поредния футболен мач. Но ако не си падат по мачове, те вероятно имат някакво свое хоби или пък са се отдали на спорт. В никакъв случай не се опитвайте да ги възпирате, защото това ще е огромна женска грешка от ваша страна!

4. Усещане за независимост

Мъжете имат нужда да са с приятели

Надали има мъж, който да не цени своята независимост. Да може спокойно да отиде да пийне по бира с приятели, без половинката му да му звъни през 5 минути и да му задава въпроси от рода на: С кой си? ; Къде си? ; Кога ще се прибереш? По-голяма досада от такова, за съжаление, типично женско поведение, надали има за един мъж.

5. Финанси

Въпреки леко поразменилите се роли в нашия съвременен свят, се знае открай време, че мъжът е Главата на семейството. Той е онзи, който е длъжен (усещането за „длъжност“ буквално е вградена в главата му) да може да се грижи за семейството си, което няма как да се получи, без да разполага с достатъчно добри доходи. В това число влиза не само семейната прехрана, но и образование за децата, пари за задоволяване на типично женските нужди (шопинг, фризьор, маникюр, педикюр и т.н.), както и заделяне на достатъчно пари за организиране на семейните почивки. Както виждате- не толкова лесно постижима задача. Но считана за отговорност от почти всеки един мъж. Така че всеки мъж има нужда от достатъчно пари.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати