Как да разбереш, че той има сериозни намерения към теб

Той има сериозни намерения

Били ли сте в ситуацията да се чудите дали партньорът ви иска сериозна връзка, или ви смята за мимолетно преживяване? Няма смисъл да ходите на медиуми и астролози, за да разберете това. По-добре наблюдавайте поведението му и следете за някои знаци, че той има сериозни намерения към вас.

Някои думички издават сериозните му намерения

Наистина е така. Макар че невинаги може да се вярва на думи, словата са много важни за разбирането на това, което се случва около нас. Толкова по-сериозен в плановете си е той, колкото повече го чувате да говори за връзката ви като за „Нас“, „Ние“, „нашите планове“, „нашето куче“, „ние смятаме“ и други подобни обединяващи ви местоимения. Ако започне да ви назовава пред другите с определението „жената“ или „моята жена“, явно започва да смята взаимоотношенията ви за по-сериозни.

Търси ви непрекъснато

Сериозните намерения на мъжа могат да се разпознаят по това колко често той има нужда от вас. Ако наминава само за бърза вечеря и бърз секс, не се заблуждавайте – връзката ви едва ли е толкова дълбока, колкото бихте искали. Но ако остава дълго с вас и не иска да си тръгне, ако прекарвате часове в разговори помежду си, ако ви търси дори тогава, когато сте начумерена и се държите лошо с него – любовта му е истинска и задълбочена.

Планира общ дом

Планира общ дом

Много по-сериозни от думите обаче са делата. Ако забележите, че той започва да планира общ дом с вас, знайте, че намеренията му са сериозни. Може да сподели, че е търсил апартамент под наем за вас двамата или че обмисля покупката на жилище, в което да споделяте връзката си. Може дори да е звънял в борса за имоти, да е започнал да пести за общ дом или да обмисля тегленето на жилищен кредит. Възможно е също да прави ремонт в сегашното си жилище и да намеква, че го прави заради вас – за да ви е удобно, когато дойдете да живеете при него. Явно плановете му за вас са сериозни.

Говори за деца

Мъжете рядко го правят, но заговорят ли за дете – при това за дете от вас, знайте, че има планове за общо бъдеще с вас. Ако чуете израз от типа „Искам ти да си майката на децата ми“ – приемете, че няма по-голямо признание за това, колко той държи на вас и вашата връзка. Когато един мъж декларира такова желание, значи той е направил сериозен избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати