Как лесно да разбереш дали Той има чувства към бившата

Той има чувства към бившата си

Хората рядко остават приятели след раздяла. Ако той все още е близък с бившата си, може това да ви накара да се запитате дали между тях все още има чувства.

Или може би сте във връзка с мъж, който наскоро е преминал през раздяла и се питате дали наистина е готов да продължи напред, или той още има чувства към бившата си.

Поради каквато и причина да се чудите относно неговите чувства, има няколко сигурни признака, че той все още обича бившата.

Той все още ѝ пише

Хубаво е когато раздялата не е тежка и разрушителна, и бившата двойка не се мрази след това. Няколко разменени съобщения от време на време са нещо нормално. Но когато той ѝ пише всеки ден, тогава е повод за притеснения. Той ще ви убеждава, че са само приятели и че тяхната връзка е в миналото, но ще продължи да ѝ пише и ще ѝ споделя неща от ежедневието си. Колкото и да ви убеждава, че техният контакт не е повод за притеснения, не му се доверявайте. Ако той все още поддържа такава връзка с нея, определено не е без причина.

Следи я в социалните мрежи

Следи бившата във Фейсбук

Доста хора остават приятели в социалните мрежи след раздяла. Това е нормално и нищо необичайно, но ако той проверява профила ѝ често, значи още има чувства към бившата си. Не го оставяйте да ви кара да се чувствате сякаш не сте единствената жена в живота му.

Не е изтрил снимките с бившата му

Заедно сте от доста време, а в профила му във Фейсбук той все още няма снимки с вас. Вместо това той още пази снимките си с бившата му. Всеки има различни навици и различен характер и за някои мъже може да е твърде лично да споделят снимки с вас в мрежата. Но ако той има снимки с бившата си, а вие изобщо не присъствате в социалните му мрежи, това е голям червен флаг.

Говори за нея постоянно

Говори за бившата

Дори и нещата, които той казва за нея да са само негативни, ако често говори за нея, значи тя все още е в мислите му. Може да ви сравнява с нея или да изтъква колко по-добра сте от нея и това е възможно да ви звучи като комплимент. Въпреки това, честото споменаване е признак, че взаимоотношенията им все още не са в миналото.

Родителите му я предпочитат

Влиянието на родителите върху мнението на мъжа за вас може да бъде доста голямо. Ако те все още смятат бившата му за най-подходящата за него, значи ще е много трудно да ви приемат. Това ще повлияе на неговите чувства на подсъзнателно ниво.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати