ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с жена Риби - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Риби - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Риби - какво трябва да знаем?

Трудно е да се намери човек, по-подвластен на влиянието на други хора, отколкото представителите на знака Риби. Нестабилният им характер постоянно ги разкъсва. В резултат на това те всъщност не виждат нищо от реалността и винаги се колебаят, преди да вземе окончателно решение.

Ако търсите кратък романс, опитайте се да включите елемента на изненада. Бъдете изненадващи, страстни и дори луди - признайте любовта си или силните си чувства към нея още на първата или втората среща и вземете всичко в свои ръце.

С една дума всичко трябва да върви бързо и безболезнено. Ако се стремите да заемете постоянно място в сърцето ѝ, споделете своята топлина и нежност с нея, но преди всичко бъдете романтични. Отнасяйте се към нея като олицетворение на мечтата ви за един-единствен човек, като принцеса от приказка, която чака цял живот да бъде намерена и събудена от съня, в който е потънала.

Ако сте живели заедно много години, имали сте сериозни отношения и все пак се стигне до раздяла, това често означава, че реално пътищата ви отдавна са се разминали. Но във всеки случай решението да напусне жена Риби няма да е лесно нито за нея, нито за вас. Тя е разкъсана от противоречия, когато е на път да направи окончателен избор.

Раздяла с жена Риби

Може би дори това ще я подтикне да се среща с други мъже, уверявайки ви, че нищо сериозно не се случва, че вие, а ако имате ​​деца - и те, все още сте на първо място за нея.

Но в крайна сметка трябва да ѝ помогнете да реши - самата тя никога няма да го направи окончателно, именно защото постоянно плува между реалността и собствените си фантазии за това, което е възможно, за чувствата си и за какво ли още не...

Ако се страхувате от раздяла и не я искате, не позволявайте да ви заличи от паметта си. Накарайте някой постоянно да ѝ напомня за вас. Това може да провокира чувствата ѝ. Направете първата стъпка към помирението сами. Можете да сте сигурни - скоро тя ще направи крачка към.

В тази ситуация, връщайки се към най-приятните и радостни моменти от съвместния ви живот, можете да опитате да възстановите идеалния си образ във въображението ѝ.

Зодия Риби

Не правете скандали и не забранявайте срещите ѝ с конкурентите ви. Опитайте се да не я принуждавате да избира между вас. Покажете ѝ възможно най-много такт и топли чувства, избягвайте неприятни разговори.

Погрижете се и за своя външен вид, за да може тя да преоцени вашия чар.

Ако има нещо, което със сигурност може да се каже за жената Риби, е, че е жена, за която всеки мъж може да мечтае.

Рядко се опитва да надхитри мъжа, няма и най-малкото тайно желание да го доминира. Единственото, от което се нуждае, е той да я защитава, да се грижи за нея, тя с радост ще се облегне на широкото му рамо и ще му даде да разбере колко е силен и как тя се нуждае от него на този свят.

Но раздялата с жена Риби е много опасна, защото тя започва първо във фантазиите ѝ, откъдето е трудно да бъде измъкната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest