ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с жена Дева - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Дева - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Дева
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Както е известно, жените Деви не са склони бързо да прекъснат отношенията си. Ако обаче искате да скъсате с жена Дева, тогава е важно да сте особено внимателни и да знаете някои препоръки, за да се разделите без скандали с жените от тази зодия.

Раздяла с жена Дева - какво трябва да знаем?

За тях това може да е огромно поражение, което им е трудно да признаят и да приемат. И това може да не се дължи толкова на чувствата им към вас, колкото на това че ако вие се разделите с тях, то това ще нарани много самочувствието им. При раздяла с жена Дева тя ще се опита всячески да ви спре, като дори може да използва манипулиране или психологическо пресиране.

Според хороскопа, тези жени кардинално избягват възможността да се разделят. Дори ако този човек ги прави нещастни в личния живот, то те въпреки това ще се опитват да запазят тази връзка. Те всячески могат да пресират опитите ви за раздяла и ще се стараят това да не се случи, защото поредното разочарование за тях може да се превърне в личната драма на живота им и дори да ги съкруши.

Изоставената жена със зодия Дева може напълно да се откаже да продължи и да загуби вяра в себе си, ако не успеете сте такични и да се разделите така че тя да не се чувства виновна за тази ситуация. Това обаче може да се окаже доста сложна задача, защото тя винаги ще се старае да търси причината за това в себе си, вследствие на предишните неуспешни връзки.

Сляпо вярва, че ако се беше постарала повече, то това нямаше да се случи. Именно заради тази ниска самооценка на доста от жени Дева, те често могат дори да се върнат при бившите си, което е голяма грешка. Изоставената жена с този зодиакален знак смята, че тя не заслужава да бъде обичана и ще остане завинаги сама.

Раздялата с Дева може да е много трудна

Единственият вариант да успеете да се разделите с жена Дева, но без да оставяте трайно емоционално петно в душата й, това е да се постараете да поговорите с нея чисто човешки и да се опитате да обясните, че това не е нейна грешка, че прости имате твърде различни разбирания и цели в живота. Старайте се да сте максимално честни и искрени, но и преценявайте все пак какво можете да кажете и какво не.

Ако сте от различни градове, тогава винаги можете да кажете на жената Дева, че ви се налага да заминете в командировка за неопределено време и заради това трябва да се разделите. Старайте се да цените чувствата на тази зодия, тъй като те са сред много ранимите и емоционални зодии.

Жените от зодия Дева са много методични и трудолюбиви, но заедно с това са раздразнителни и мнителни. Раздялата с Дева може и да е лесна задача, но само ако сте внимателни и не ги нараните. Ако обаче сте невнимателни, тогава се пригответе за цяла житейска сaга и много разбирателство кой е прав и кой крив в ситуацията.

Възможно е да чуете различни интриги по ваш адрес, като това отмъщение може да продължава дори месеци наред. За да избегнете това и да се разделите с добри чувства, трябва да насочите мислите на жената Дева, че съвместното съжителство с вас под един покрив може да окаже пагубно влияние на здравето на Девата. Причината за това е, че ако има нещо по-важно за тези представители на слабия пол от връзките и отношенията, то това е грижата за тяхното здраве.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest