Раздяла с мъж Скорпион – какво трябва да знаем

Раздяла с мъж Скорпион

Само тези, които са имали връзка с мъж Скорпион и после са се разделили с него, знаят колко драматично се случва това. Особено ако раздялата е настъпила не по тяхно желание. Егото и нараненото достойнство на мъжа Скорпион са катализатор, който може да превърне живота ви в пълен ад.

Най-вече в периода на и след раздялата. Той е коварен и иска отмъщение. Едва ли ще ви пусне да си тръгнете по живо, по здраво. Ще ви наранява с жестоки думи, ще ви натяква, ще изтъква многократно и безспир вината ви за всичко.

Какво още трябва да знаем за раздялата с мъж Скорпион? Също ще отлага раздялата до последно, за да бъде агонията за вас пълна. Когато най-сетне успеете да преодолеете чувството за вина и да се разделите, той ще ви звъни по няколко пъти на ден, за да ви напомни, че сте съсипали всичко и че сте най-лошият човек на света.

Дори вината да е на двамата или пък само негова, Скорпионът никога няма за признае, че има пръст в тази работа – вие ще сте единственият проблем в бившата ви връзка.

Паралелно с това очаквайте след раздялата със Скорпиона той да демонстрира, че не му пука за вас и че вече няма никакви чувства. Дори отвътре сърцето му да се къса, той ще се прави на непоклатим.

След раздялата Скорпионът ще се държи дистанцирано

Но в действителност вътрешно ще преживява нещата драматично, ще страда, ще се разкъсва от мъка и може би дори ще иска да си ви върне. Но никога няма да си го признае. По-скоро ще ви ухапе – метафорично, и вероятно ще се затвори дълбоко в себе си.

Възможно е обаче нещата да се развият и по друг начин, също толкова типичен за мъжа Скорпион. След раздялата никога повече той няма да ви погледне. Ще престанете да съществувате за него – поне това ще изразява и демонстрира поведението му.

Макар да продължавате да съществувате в мислите му и у него да гори желание за мъст или да тлее все още любовна искра, той ще се преструва, че никога не ви е познавал.

Ще се прави, че не ви вижда, ще ви подминава на улицата, няма да разговаря никога с вас и ще излъчва открита враждебност. Това също ще е неговата защита, чрез която ще скрие колко наранен се чувства всъщност.

По друг начин стоят нещата, ако раздялата със Скорпион настъпи по негово желание. Тогава за него всичко е наред. Въпреки че вероятно пак вие ще отнесете вината за провала на връзката. Той обаче ще продължи безскрупулно напред и почти е сигурно, че веднага ще се хвърли в друга връзка.

Скорпионът ще ви намери заместница

Дори може да е завързал такава, преди да обяви, че иска да скъса с вас. Окото и сърцето му няма да трепнат пред сълзите ви. А пък ако случайно му задавате въпроси – очаквайте директна атака. Дори и не питайте – знайте си, че неговото мнение е как сте сгрешили във всяко действие, дори това да не е истина.

Подгответе се, че след края на отношенията ви с вашия бивш Скорпион от мъжки пол никога няма да забравите за тази връзка, както и за самата раздяла. Всичко протича бурно с него и е абсолютно двуполюсно – „Мразя те, обичам те“.

Затова очаквайте период, в който дълго ще преживявате тази раздяла. Освен ако някоя нова любов не ви е понесла на крилете си – тогава вероятно ще ви е по-леко. И ще преодолеете раздялата бързо.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати