ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с жена Везни - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Везни - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Везни

Всяко емоционално разклащане на Везните лишава този зодиакален знак от хармония и баланс. Особено тежко Везните понасят раздялата в личен план. Те се стремят към любов, щастие и разбиране. Веднага щом в живота на Везните настъпи моментът на раздяла, тези хора започват не просто да страдат, а направо да агонизират.

Те често обвиняват себе си за това, което се случва, като по този начин подценяват личността си и като че ли се самобичуват, което е част от характерната за тях автоагресивност.

В края на краищата Везните, както никой друг, са способни на любов и искреност в чувствата и отношенията. Ако този зодиакален знак наистина обича, тогава това ще бъдат ярки и интензивни чувства, емоционално и интимно ниво, което трудно може да се достигне.

За Везните да се разделят с близки до сърцето им хора, а дори и не чак толкова, е равносилно на психическа травма. Те се опитват до последно да се преборят за връзката си, затваряйки очи за много неща. Дълго се опитват да се върнат към безвъзвратно изгубените отношения.

Те са в състояние да разбият гордостта си, само и само да върнат всичко както си е било. Този зодиакален знак не знае как да пусне хората от живота си, Везните помнят отдавна отминали отношения и страдат емоционално за миналото. Освен това разпадането на връзката им може да подкопае вярата на Везните в тях самите.

Всичко това е напълно валидно и за жената Везни. Естествената нужда от любов и обвързаност я прави много доверчива. Тя е склонна да се доверява на своя избор и често пренебрегва очевидни проблеми. Жените Везни не издържат на самотата и се стремят да се обграждат с любов. Често именно поради това те са в неуспешни любовни съюзи.

Какво трябва да знаем за раздялата с жена Везни?

Жена Везни

Жените Везни до последно се опитват да спасят връзката, дори тя да е вече обречена на раздяла. Често жените Везни очакват тази стъпка от самия партньор, което в последствие може да им донесе още повече разочарования.

След раздялата жените Везни стават депресирани и притеснени. Нужно им е време, за да възвърнат силата си след една неуспешна връзка, върху която може би вече са изградили реални планове за семейство и деца. По правило, ако жените Везни се влюбят, това е за дълго време и истинско. Те стават всеотдайни и грижовни спътници на живота. Те са сред зодиите за сериозна връзка.

След раздялата жените Везни помнят чувствата си дълго и дълго се опитват да ги забравят. Дори година след разпада на отношенията си, тези жени са в състояние да си припомнят предишната си връзка, въздишайки и помнейки я с цялата чувственост и любов.

Раздялата и връзката с Везни е емоционален момент, който може да остави белег в душата ви за цял живот. Затова мислете внимателно, преди да свържете живота си с хора от тази зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати