ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Кои цветове привличат мъжкото внимание?

Кои цветове привличат мъжкото внимание?

Кои цветове привичат мъжете

Често жените се стараят да изглеждат добре, подбират с часове дрехите, тежък грим и красива прическа, но пак не привличат вниманието на мъжете.

Дори и да сте много интелигентна и красива жена, трябва задължително да обръщате внимание и на малките привидно детайли, за да впечатлите силния пол.

Ето защо е важно да следите за аутфита си и да избирате само тези нюанси, които ви отиват, но и привличат мъжете.

Кои цветове привличат мъжкото внимание?

Белият цвят

Още от най-древни времена белият цвят се асоциира с нещо чисто, прекрасно и неземно красиво. В очите на мъжете с този нюанс вие ще изглеждате като приказни ангели, които са въплъщението им за красота и изящество.

Със сигурност няма да останете незабелязани, ако изберете някоя красива и ефирна бяла рокля, която да подчертава вашите форми и достойнства на фигурата. Бялата блузка също е отличен избор, тъй като тя ще покаже на избраника ви, че сте много внимателна и поддържана жена, която държи на всеки детайл.

Розовият цвят

Привличане на мъже

Важното е да не прекалите с този цвят и да не заприличате на ходеща детска кукла. Трябва да съхраните баланса в съчетаването на оттенъка и леко да загатнете за женствената си натура и изтънчеността си, обличайки се в розов тоалет. За да обърнат внимание на вас мъжете, е достатъчно да заложите на красива розова блузка или пък елегантните обувки на ток в този нюанс.

Много хармонично се съчетава с белия, сивия, черния или бежовия цвят. Ако пък спрете избора си на елегантна дълга рокля в розово, то тогава бъдете уверени, че никой мъж няма да мине покрай вас равнодушно и без да ускори пулса си. Това е много елегантно и безумно красиво, а освен това с него никога няма да имате скучен образ.

Тюркоазеният цвят

Този оттенък винаги се е асоциирал с младостта и щастието. Можете дори да добавите просто шал с този нюанс, като той ще изглежда безумно красиво на фона белия или черния тоалет. Няма как да не подчертаем и факта, че мъжете обожават този цвят и със сигурност ще направите впечатление на човека, на който симпатизирате.

Червеният цвят

Червеният цвят привлича мъжете

Това е вечният фаворит, с който няма да останете незабелязани на улицата. Ако заложите и на предизвикателен и леко загадъчен тоалет, тогава бъдете уверени в това, че ще предизвикате истински фурор сред мъжката публика.

Все пак това е цвета на страстта и любовта. Затова ако искате да произвеждате впечатление на силния пол, тогава е време да въведете червения цвят в гардероба ви. Той винаги е привличал мъжете и ги е карал да загубят ума си, затова можете да използвате тази малка хитрост, за да привличате мъжките погледи.

Бежовият цвят

Този оттенък е много елегантен, предизвиквайки чист и неподправен интерес към жената, която го носи. Понякога в очите на мъжете той дори изглежда леко интимно, но и заедно с това се свързва с благородството и естествеността. Достойните и уверени в себе си жени избират често този цвят, тъй като той подчертава перфектния и изтънчен вкус на притежателката си.

Доказано е, мъжете се привличат от ярки цветове и жизнерадостни оттенъци. Именно затова, ако искате да привлечете вниманието им, тогава е време да добавите малко червени, тюркоазени, розови, бели и бежови оттенъци, които отблъскват мъжете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати