Как да скъсам с мъж Риби?

раздяла с мъж Риби

Един от начините да скъсате с мъж Риби е да поискате от тях повече, отколкото могат да ви дадат. Освен това, ако ги запознаете с някоя привлекателна дама, шансовете са, че нещата скоро ще се развият във ваша полза.

Ако това не помогне и все пак сте решили да се разделите с мъж Риби, трябва да бъдете уверена в решението си, защото те понякога не могат да приемат факта, че вече няма да са любовта на живота ви. В някои случаи дори могат да стигнат до там, че да ви следят - в социалните мрежи и на живо - само и само, за да са близо до вас. Раздялата с мъж Риби може да се окаже доста трудна, защото те си падат малко мазохисти и когато половинката им се държи грубо или студено с тях те, като че ли започват да се влюбват още повече в този човек.

Въпреки това, бихте могли да разрешите този проблем като се държите лошо с тези, които мъжът Риби обича най-много - било то майка му, приятелите му или кучето му. Тъй като мъжът Риби е много защитно настроен към своите близки, в един момент той няма да издържи и ще избухне, от което вие може да се възползвате, за да се разделите.

Ако пък искате да сложите край на връзката си с този мъж без сцени и викове, можете да го направите като бъдете честни и просто му кажете, че сте решила, че не искате да бъдете заедно и че го считате за добър приятел и толкоз. И въпреки това, имайте предвид, че той е склонен да спи с приятелите си и да се влюбва в хора, с които има платонична връзка от дълго време, така че ще трябва да намерите начин да избягате от този капан.

Друг добър начин да го отблъснете е да не подкрепяте това, за което мечтае. Той е зависим от идеите, които поражда умът му, така че когато не е насърчаван да продължава да мечтае той се депресира. Можете също да започнете да обиждате или да се подигравате на всичко културно, артистично и хуманитарно, тъй като мъжът Риби е голям любител на изкуството и благотворителността. Този артистичен и щедър човек не би могъл да бъде с някой, който не е инвестиран поне колкото него в тези неща.

как да скъсам с мъж Риби

Мъжът Риби също мрази някой да го затапя или да му отвръща рязко, така че ако се държите пасивно-агресивно това със сигурност ще го извади от равновесие. Ако към това добавите нещо от рода, че той трябва да започне да гледа по-реално на нещата и че всичко, за което мечтае, няма смисъл, той ще се уплаши и ще иска да избяга от човека, който казва всички тези “ужасни неща”.

Друго нещо, което би го накарало да се раздели с вас е емоционалността. Той не обича, когато половинката му е твърде емоционална, а предпочита тя да е уверена, силна и упорита. Ако вие се самосъжалявате постоянно и търсите чуждото съжаление ще бъдете напълно отхвърлена веднага от мъжа Риби, защото той е този, който обича да бъде съжаляван и обгрижван.

Той иска жена, която да го подкрепя, разбира и насърчава, а не някой, който се фокусира върху собствените си проблеми. Така че ако се държите обратно на това, няма да отнеме много време преди той да постави край на нещата между вас.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати