ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Риби - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Риби - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Риби

За да скъсате с мъж Риби, трябва да сте натрупали доста негативи. Но, както и да е, решението е взето. Причините могат да са разнообразни, но в общи линии се заключават до следните пет тактики или реакции от негова страна. Ето как реагират мъжете Риби при раздяла.

1. Бъдете честни.

2. Той най-вероятно ще си мълчи през цялото време и накрая ще си тръгне.

3. Най-вероятно ще започне да ви преследва.

4. Пригответе се, защото всички ваши думи и действия ще бъдат изкривени през неговата собствена призма.

5. Няма да приеме, че той също носи вина за разпада на връзката ви.

Ето какво може да очаквате с повече подробности при раздяла с Риби:

Мъжете Риби са едни от най-малко егоистичните представители на зодиака и хората често злоупотребяват с това. Изключително рядко те биха наранили съзнателно жена, с която излизат. Не е в тяхната природа да причиняват болка.

По характер Рибите са сравнително кротки и се стремят да избягват стреса и конфронтациите на всяка цена, така че раздялата с тях няма да е трудна. Те просто ще се съгласят и ще си тръгнат. Предпочитат откровеността, но отказват да поемат отговорност. А това може да бъде вбесяващо за много от другите зодии.

Тежка е раздялата с Риби

В същото време обаче, те могат да обърнат нещата така, че да ви накарат да се чувствате виновни за раздялата. Могат да започна да ви преследват с цел възобновяване на отношенията, а невероятните им актьорски умения могат да заблудят всеки. Естествено, може бързо да размислите относно раздялата, защото те са толкова сладки и сърцераздирателни в ролята си на жертва.

В същото време обаче, те не осъзнават, че всъщност манипулират хората и им е трудно да разберат защо другите им се ядосват или защо не действат по подобен начин.

Ако връзката наистина е приключила както за вас, така и за мъжа Риби, то тогава нещата стоят по различен начин. Те обикновено са толкова разочаровани и наранени, че правят всичко възможно, за да забравят, че някога сте съществувала.

Риби са от типа момчета, които изхвърлят всички напомняния, че някога сте съществувала. Всички спомени се хвърлят в боклука и той прави всичко възможно да изтрие изцяло всичко свързано с вас. Малко груби методи, но при раздяла с мъж Риби само това работи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати