ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да скъсам с жена Риби?

Как да скъсам с жена Риби?

раздяла

Жените Риби разчитат много на чувствата си, защото са способни на особено дълбоки емоции. Силното им въображение и изострената им чувствителност могат да направят раздялата с тях много трудна, защото цялата тази ситуация несъмнено ще се окаже ужасно болезнена за жената Риби, чието сърце вероятно ще се разбие на милион малки парченца.

Тези, които искат да скъсат успешно с жена Риби внимателно и без лоши чувства, трябва да спазят две важни, неписани правила. Първо, трябва да уверите жената Риби, че всичко ще бъде наред с или без вас. Второ, обяснете, че няма вариант да се съберете отново. Връзките с жени Риби трябва да се приключват рязко и категорично, независимо колко мили и добри са тези жени.

Жената Риби със сигурност ще се възстанови след раздялата, дори ако това изисква от нея временно да се чувства некомфортно и да се опитва бавно да възвърне увереността си. Но това няма да се случи ако тя допуска, че има възможност да се съберете - тогава тя ще започне да се надява и няма да продължи напред.

Когато се опитвате да скъсате с жена Риби трябва да сте честни и откровени, дори да знаете, че е дълбоко емоционална и много крехка. В крайна сметка нейното уважение към вас е по-важно, така че честността е най-добрият начин да приключите връзката си с нея. Тя трябва да бъде ласкана и успокоявана, че няма по-невероятен човек от нея, независимо, че нещата помежду ви не се получават. Тази жена има особено чувствително его, което трябва да се пази, особено когато планирате раздяла.

Друг начин да я накарате тя сама да си тръгне, е да се държите студено с нея. Жената Риби няма да приеме да бъде с мъж, който през цялото време е груб, защото се привързва само към грижовни и мили хора.

раздяла с жена Риби

Също така, без значение дали имате гневна страна или не, най-сигурния начин да предизвикате раздяла с жената Риби е да избухнете гневно, викайки и чупейки неща. Тя мрази всяка форма на драма и агресивност, така че след такъв изблик за нея ще е невъзможно да остане до някой, който се държи по този начин.

Освен това може да ѝ кажете, че мразите животните - жената Риби никога не би била във връзка с мъж, който не се разбира с домашния любимец.

Най-значимото нещо, което може да я накара сама да приключи връзката си с вас, е ако не оправдаете очакванията ѝ. Когато жената Риба започне нова връзка, тя започва да фантазира за спомените, които ще създаде с вас, за това къде ще отидете заедно и снимките, които ще си направите.

Ако нещата не се случват така, както си ги е представяла, тя ще се депресира и ще се чувства нещастна във връзката. От там ще е доста лесно ако вие или тя реши да я прекрати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати