Как да скъсам с жена Водолей?

раздяла с жена Водолей

Жените Водолей имат силно развит интелект и смятат, че ревността е под нивото им. Обикновено се опитват да избегнат директна конфронтация, за това не очаквайте да молят да останете или да им дадете втори шанс.

Но имайте предвид, че жената Водолей е много логична личност, когато е във връзка, така че тя ще очаква вие да сте същите и да можете да обясните защо искате да приключите връзката - всеки мотив и проблем, който ви е тласнал към това решение. Не бива по никакъв начин да се колебаете относно раздялата, защото тя ще се възползва от всяко колебание.

Най-лесният начин да скъсате с жена Водолей, ако не искате да водите “разговорът”, е да започнете да се заяждате за различни детайли от външния й вид. При такова отношение тя ще започне да се дразни на свой ред, защото така или иначе вече е обсебена с теглото си, косата си, маникюра си и всяка дреха и парцалче в гардероба си. Следователно, ако я критикувате постоянно, може да се обзаложите, че ще си тръгне от вас за нула време.

Друго нещо, което може да ви помогне да я накарате да си тръгне, е ако започнете да настоявате да прекарвате повече време заедно. Тя цени свободата си, така че човекът, който се опитва да й я вземе определено няма да се задържи дълго наоколо.

Обратното също важи - ако постоянно я игрорирате, търсите си извинения да не се видите или не й обръщате внимание, когато сте заедно - това е гаранция, че тя ще си потърси някой друг да я цени както заслужава.

Същото така държанието ви може да повлияе на жената Водолей и да я накара да прекрати връзката ви. Ако тя усети, че вие не сте на нейното ниво, физически и духовно, тя няма да иска повече да бъде с вас. Това не означава, че няма да се задържи за известно време, ако чувства, че имате нужда от нея.

скъсване с жена Водолей

И все пак, в такава ситуация тя ще постави ясно разстояние помежду ви, така че ще усетите разрастващата се студенина и можете да повдигнете темата за раздялата - най-вероятно тя съвсем спокойно ще приеме фактите и ще се съгласи, че е време да поемете по различни пътища.

Жената Водолей няма да има нищо против да останете приятели. Ако и вие искате това само почакайте - само след няколко седмици след раздялата жената Водолей ще бъде или най-добрият ви приятел, или напълно непозната. Въпреки че е възможно да изглежда, че тя изобщо не е афектирана от раздялата можете да бъдете сигурни, че не е така.

Тя обича всеки мъж, с когото е, просто е много добра що се отнася до отделянето на тези чувства от ситуацията и заключвайки ги в малка кутийка дълбоко, дълбоко в душата си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати