ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да скъсам с мъж Стрелец?

Как да скъсам с мъж Стрелец?

Как да скъсам с мъж Стрелец?

Мъжете Стрелци никога не биха позволили да бъдат ограничени от един човек, особено романтичен партньор, защото гледат на хората като на свои съотборници.

В любовта Стрелците са склонни да се държат сякаш играят някакъв спорт, така че ако търсите начин да скъсате с тях, просто им покажете, че вече не можете да им смогвате на темпото.

Това може да се направи по пряк начин чрез разговор или за тези, които искат да избегнат директна конфронтация - като не правят нищо и действат сякаш са отегчени, когато мъжът Стрелец предлага каквото и да е било за правене. Това ще ги накара да си съберат багажа и изнесат по-бързо от всичко друго.

Ако решите да скъсате със Стрелец чрез разговор, имайте предвид, че той няма да е щастлив, че вие сте тези, които са решили да се разделят с него. Вече познатият му гневен характер ще се пробуди и е много вероятно да вдигне скандал, което със сигурност ще ви убеди, че взимате правилното решение.

Разбира се, характерът на Стрелеца може да го поведе и в противоположната посока, ако той самият се е замислял дали връзката ви отива някъде. Възможно е да го обърне на шега и да се държи спокойно, когато скъсате с него, защото за него раздялата не би била нищо повече от възможност да осмисли станалото и да се поучи от него, да не говорим, че ще спечели нов приятел вместо любовник.

Как да скъсам с мъж Стрелец?

Друго, което може да ви помогне да скъсате с мъж Стрелец, е ако настоявате да прекарвате повече време заедно, а докато сте заедно само се заяждате или се оплаквате. Това ще го накара да си хване пътя още преди да сте отворили темата за раздяла.

Друг безотказен метод да скъсате с мъж Стрелец е да го вбесите. Ако спрете да се смеете на смешките му или коментирате как няма чувство за хумор, това със сигурност ще го побърка.

Също така, ако се опитвате да го контролирате във всеки аспект от живота и връзката ви, то той непременно ще се отдръпне, защото е спонтанен и обича да се впуска постоянно в нови приключения, без да планира нещата напред.

Освен това, мъжът Стрелец мрази да бъде дълго във връзка със силно зависим човек. Така че, ако започнете да нагърбвате него с всички ангажименти, ако постоянно му искате пари или изтъквате как питате родителите си или приятелите си, преди да вземете и най-малкото решение, е силно вероятно той да скъса с вас.

Още нещо, което можете да използвате срещу мъжа Стрелец - той не харесва жени, които постоянно се контят и се обличат по последна мода, тъй като той не придава голямо значение на облеклото. За него е по-важно отношението, характера и чувството за хумор, отколкото скъпи парцалки и красив грим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати