ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да скъсам с мъж Скорпион?

Как да скъсам с мъж Скорпион?

Как да скъсам с мъж Скорпион

Няма какво толкова да се прави, когато сте решили да скъсате с мъж Скорпион. Дори и да иска същото, той най-вероятно ще се уплаши, като види колко сте откровени и открити, и ще се опита да избяга от ситуацията.

Може да бъде много обезсърчително да имате партньор Скорпион, който отказва да си отиде, когато поискате да се разделите Представителите на този знак се привързват много силно към хората в живота си, особено към сексуалните си партньори.

Освен това зодията Скорпион принадлежи към Водните знаци, което означава, че един мъж Скорпион ще е силно емоционален и дълбокомислен.

Ето защо, ако искате да скъсате със Скорпион, трябва да се подготвите психически, защото нещата няма да станат лесно.

За да го накарате сам да прекъсне връзката си с вас, най-добрият начин да постигнете това би бил бавно, но уверено да превърнете живота му в ад.

Играейки игрички с ума му и държейки се студено, гледайки го сякаш не е с всичкия си или изкривявайки фактите, когато той поиска обяснение са само част от нещата, които могат да ви помогнат да успеете.

Всичко това може да го наведе на мисълта, че нещо не е наред с него или че вие го подлудявате. И когато види, че нещата се влошават за него, а за вас живота си продължава нормално, той вероятно ще реши, че е време да си ходи.

Друг начин да го накарате сам да си тръгне, е да правите гласно предположения за това кой и какъв е той. Мъжете Скорпиони са известни с това, че обичат да обгръщат в тайни своята личност и личен живот, така че ако започнете да обяснявате пред другите какъв е или не е той, това наистина ще го разтрои.

Късане с мъж

Също така той е много добър в разпознаването на лъжи, следователно ако го излъжете, доверието му във вас ще изчезне завинаги и той може да реши, че не иска повече да бъде с вас.

Ако пък искате да намерите начин да се отървете от него рязко и завинаги, единственото, което трябва да направите, е да му се подиграете няколко пъти на публично място. Мъжът Скорпион може да изглежда загадъчен и силен, но всъщност е много чувствителен, така че общественото смущение ще е голям удар по егото му.

Друг вариант е, когато спорите или се карате, вместо да довършите кавгата, просто му обърнете гръб и излезте от стаята. Тъй като мъжът Скорпион предпочита да разрешава конфликти бързо, така няма да е способен да разреши нищо и емоциите му ще се трупат след всеки скандал, докато в един момент няма да издържи и ще прекрати отношенията си с вас.

Мъжът Скорпион също не обича да му се задават твърде много въпроси, така че ако през цялото време се опитвате да изкопчите информация за живота и тайните му е много вероятно да ви помоли да се разкарате. Още нещо, което наистина го дразни е, когато някой да се държи с него като дете. Това е сигурен начин да скъсате със Скорпион.

Както виждате, раздялата с мъж Скорпион, не е най-приятното нещо, но ако не искате този човек в живота си, трябва да преминете през това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати