Как да скъсам с жена Дева?

раздяла с жена Дева

Ако искате да се разделите с жена Дева, трябва да бъдете особено внимателни, защото раздялата за нея ще бъде особено болезнена. Ще й отнеме време, но щом разбере защо нещата са приключили, може и да ви прости и да продължи напред. И даже да ви позволи и вие да направите това.

И все пак жените Деви не бива да бъдат напускани без дума или просто да им се изпрати съобщение, че късате. Те се нуждаят от честност и ако вие нямате против да поемете половината вина за раздялата, всичко ще стане по-лесно и за двете страни, когато дискусията започне.

Жената Дева има навика непрекъснато да съди човека до себе си, така че имайте предвид, че ако тя усети, че наближава време за раздяла, поведението й само ще се влоши. Следователно, ако сте от по-чувствителните хора, пробвайте да избегнете връзка с жена Дева като цяло, но ако все пак ако се случи, не очаквайте нещата във връзката ви да се подобрят на такъв етап. Вие трябва да сте готови да приемете присъдата им или нещата ви най-вероятно ще бъдат изхвърлени през прозореца (или в коша за боклук).

Така че най-добрият начин да приключите връзката си с жена Дева, е да бъдете честен, защото тя наистина оценява това, да не говорим, че нещата ще се развият много по-естествено и двамата ще можете да продължите напред.

Също така е добра идея да изтъкнете, че връзката вече не е пълноценна, при което е много вероятно тя да се съгласи, което пък може да доведе раздяла по взаимно съгласие.

Удобен начин да я накарате сама да си тръгне, е ако се държите сякаш нищо интелектуално не ви интересува, тъй като тя обича да говори за политика, за различни места, които е посетила или иска да посети, и какво се случва в света като цяло. Тази дама има нужда да бъде стимулирана интелектуално през цялото време, така че, ако вие не желаете да водите интелигентни разговори с нея, тя ще напусне живота ви по-скоро, отколкото очаквате.

раздяла и нещастна двойка

Също така, колкото повече се опитвате да скриете неща от нея, толкова по-малко ще започне тя да ви се доверява. Жената Дева цени честността и доверието, така че ако постоянно се чуди какво става с вас или ви хване в лъжа, това само би я направила подозрителна и скоро ще дойдат и мислите за раздяла.

Когато преминава през раздяла с половинката си, жената Дева обикновено е по-притеснена от това как цялата ситуация ще се отрази на групата ви от приятели, което означава, че по-скоро ще се опита да избегне драмата, доколкото е възможно, без значение колко трудно е това за нея.

Жената Дева обича справедливостта, така че не бива да я обвинявате за раздялата. Всичко трябва да бъде ясно и особено справедливо. Когато тя иска да се раздели с вас, няма начин да не го усетите, защото ще бъде очевидно - тя ще започне често да говори за отделните си планове, за хора, които харесва или дори за раздяла.

Едно е сигурно, ако забележите тази дума в речника й, можете да бъдете сигурен, че тя се подготвя за нея.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати