ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да скъсам с мъж Козирог?

Как да скъсам с мъж Козирог?

Как да скъсам с мъж Козирог

Обикновено Козирозите не търсят секс за една нощ, така че повечето от тях ще работят усилено, за да имат сериозна връзка. Но ако забележат липса на интерес от ваша страна, няма да се поколебаят да прекратят отношенията ви веднага щом ситуацията стане непоносима.

Как да скъсаме с мъж Козирог?

Мъжът Козирог би се възмутил, ако напуснете работа и решите да живеете на негов гръб, безразсъдно харчейки парите му. Ако това не се окаже достатъчно, за да скъса той с вас винаги можете да прибегнете до прямота - просто му кажете, че искате раздяла.

Само се уверете, че не поставяте никакви условия, докато късате с мъжа Козирог - той има нужда да му бъде казано точно и ясно, че всичко е приключило.

След раздялата с мъж Козирог можете да продължите тайно да поддържате връзка с приятелите му и да ги питате как е той, но не е препоръчително да поддържате връзка със самия него.

Ако искате да го накарате той да приключи връзката си с вас, чудесен начин за това е да не си правите абсолютно никакви планове, защото той обича да мисли за бъдещето и да разработва всякакви стратегии, предназначени да подобрят живота му.

Това ще рече, че ако вие показвате, че не мислите напред и нямате план за живота то вие нямате място в неговия. Освен това той не обича независими жени, които не се нуждаят от неговата помощ или подкрепа. Мъжът Козирог е силен и стабилен, така че на него му харесва, когато дамата му го моли за съвет или услуга.

Друг начин да скъсате с мъж Козирог е, като се опитате да бъдете особено обсебващи и да го контролирате. Тъй като Козирогът обича да има пълен контрол над живота си, той не би издържал такова отношение.

Раздяла с мъж Козирог

И все пак е възможно мъжът Козирог да даде всичко от себе си, за да спаси връзката, макар и това да е до време. Тъй като той цени много приятелите и семейството си, той не би позволил да бъде откъснат от тези хора.

Нещото, което мъжът Козирог мрази най-много в една връзка, е нелоялността. Силно отдаден на половинката си, той очаква същото в замяна. Ако не го получи или ви хване в предателство това е гаранция, че няма да го видите повече.

Той също мрази да бъде около жени, които са несигурни и не осъзнават, че са много обичани, което означава, че ако му казвате достатъчно често, че не ви обича или обръща достатъчно внимание, това може да доведе до раздяла с този мъж.

Той не обича и да му се натяква, че работи прекалено много, защото успешната кариера е много важна за него и той обикновено обича работата си. Следователно, ако постоянно му повтаряте, че е работохолик това може да доведе до раздяла по-бързо от очакваното.

Ако злепоставите мъж Козирог по някакъв начин пред някой важен човек или на публично място, можете да се сбогувате с отношенията си, тъй като те не биха приели да бъдат унижавани публично.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати