Как да скъсам с мъж Везни?

Как да скъсам с мъж Везни

Мъжете Везни са отдадени хора и смятат, че трябва да има повече любов, за да стане светът по-доброто място, а когато са в романтична връзка, те винаги се опитват да се уверят, че има равенство във всичко между тях и партньора им.

Ако сте решили да скъсате с мъж Везни, лесно можете да го направите като не предприемате никаква действия, за да подобрите отношенията си и дори се държите грубо. Като хора с отлични комуникативни способности, мъжете Везни няма да се поколебаят да ви кажат, когато нещо не е наред и когато искат да сложат край на връзката ви.

Не е чак толкова трудно да пристъпиш към раздяла с Мъж Везни, особено ако нещата между вас не вървят гладко. Но трябва да имате едно наум, че той е малко страшен, когато е ядосан, така че по-добре да не го дразните, защото може да стане непредсказуем и да започне да чупи неща или да прави дупки по стените с юмруци и после изведнъж да започне да се държи така все едно нищо не се е случвало преди няколко секунди.

Постарайте се да не го разстройвате допълнително, така че когато се каните да скъсате с мъж Везни, изберете някое приятно място. Мъжете Везни не обичат да правят публични сцени, така че би била добра идея да го заведете в любимия му ресторант или на някое друго публично място, преди да отворите темата.

Би била добра идея и да започнете разговора с някаква спокойна тема или да говорите за планове, които включват само вас. Той най-вероятно ще усети на къде отиват нещата щом осъзнае, че не е включен в плановете ви, така че от там нататък ще можете да преминете към разговора защо трябва и двамата да потърсите щастие си с други хора.

Без значение ситуацията, не бива да го обвинявате за случващото се, защото това ще го накара да стане пасивно-агресивен, да не говорим, че най-вероятно ще започне дълъг спор по темата, при който само може би представител на зодията Близнаци би могъл да спечели срещу него.

Дори по-независимият мъж Везни мрази да остава сам и да прави нещата сам. Следователно, добър начин да го накарате да се раздели с вас е просто да го оставяте сам за дълги периоди от време и да сте навън колкото се може повече. Това определено би могло да го накара да си тръгне, но едва след като внимателно планира раздялата.

Мъжът везни обича романтиката

Тези, които искат да бъдат по-тактични, могат просто да разклатят баланса му. Например тъй като той е голям романтик може да го изненадвате с домашна пица и Netflix вместо романтична вечеря на свещи. Всяка вечер. В същото време, докато се опитвате да го изкарате извън релси, можете да разтурите гардероба му, оправдавайки се, че сте търсили нещо. И не забравяйте да оставите любимия му пуловер на купчина на пода.

Това, което наистина може да го отблъсне от вас, е ако изглежда, че не го цените заради романтичната му страна и начина, по който показва обичта си. Щом се почувства недооценен, той бързо ще потърси човек, който може да го оцени.

Мъжът Везни иска да угажда доколкото може повече, така че вероятно ще започне да говори за многото компромиси, които ще направи, за да оправи нещата помежду ви. Той е толкова дипломатичен и убедителен, че може да убеди всяка дама да промени мнението си. Въпреки това, ако наистина искате да скъсате с Везни, трябва да отстоявате позицията си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати