Как да скъсам с мъж Лъв?

Как да скъсам с мъж Лъв

Когато става въпрос за мъжа Лъв, той е гордост би казал, че с него не е трудно да се приключи връзка. Щом му кажете, че повече не усещате чувства и страст помежду ви, той ще загуби интерес да се бори срещу това решение и нещата ще приключат.

Ако обаче сте решили категорично да се разделите с мъж Лъв, трябва да сте сигурни в това, което предстои да направите, преди да го направите. Също така трябва да сте подготвени да бъдете осъждани и хулени от приятелите му и цялото му семейството.

Ако искате пък да го накарате той да скъса с вас, можете да опитате няколко трика.

Ако искате да скъсате с мъж Лъв, можете нарочно да спрете да обръщате внимание на външния си вид и да се държите сякаш не ви пука как изглеждате. Това ще го отблъсне много, защото той се има за “цар”, който иска до себе си кралица, а не селянка.

Друго, което можете да направите, е да настоявате да си стоите само у дома и да не правите нищо интересно. Това ще го побърка, защото мъжът Лъв е зависим от вниманието и възхищението на другите, така че ще иска да бъде навън колкото е възможно повече.

Двойка

Противоположното също важи - ако се държите като душата на компанията, накарате приятелите ви да ви харесват и да ви се възхищават повече, това ще го разстрои - мъжът Лъв обича да е под светлината на прожекторите и не го приема добре, когато някой му отнема мястото, още повече половинката му.

Мъжът Лъв иска да бъде пръв във всичко, така че ако например вие печелите повече от него и му го натяквате, това ще го депресира и ще го накара да иска да избяга от вас. Той обича да играе ролята на защитник и глава на семейството, така че жена, която се справя по-добре от него и има повече авторитет няма да се задържи дълго в живота му.

Мъжът Лъв е известен със своята лоялност, така че може да е трудно да се разделите без да нараните чувствата му. Ако искате да избегнете това, трябва да сте готова да оставите егото си настрана и да помислите какво би направило ситуацията по-безболезнена за него, не само за вас. Точно както с мъжа Овен, това е момент, в който мъжът Лъв трябва да бъде убеден, че и той иска раздяла.

Има два начина, по които това може да се направи. Единият вариант е да спрете да му правите комплименти и да го хвалите, а вместо това да бъдете груби и да критикувате всичко, което харесва. Трябва да го убедите, че не сте достойна за него.

Късане

От друга страна, ако бъдете уволнена от работа, понижена или ако ви се случи нещо унизиталено на публично място това ще ви постави в лоша светлина (и него покрай вас) и ще го ужаси. С други думи, да го накарате да повярва, че по някакъв начин не сте достойна за любовта му той ще бъде принуден да скъса с вас.

Ако нищо не работи, безотказно би проработило, ако спрете да му давате каквато и да е физическа обич или ласки - това ще го накара да избяга по-бързо от всичко друго. Така че това е сигурен начин да скъсате с мъж Лъв.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти