Как да скъсам с жена Лъв?

Как да скъсам с жена Лъв?

Ако искате да избегнете драмата, подозренията, конфликтния характер или да ви бъдат припомнени всички грешки, които сте направили през живота си, най-добре се изнесете, докато жената Лъв не е вкъщи.

Ако жена от зодия Лъв усети, че предстои раздяла, тя със сигурност ще направи сцена. Ако сте твърдо решени да приключите връзката си с нея, искате да напуснете живота ѝ бързо и без много шум, вие трябва да не позволявате на тези жени да контролират разговора.

Всички знаят, че жената Лъв обича ролевите игри и преувеличаването, което означава, че раздялата преспокойно може да се окаже за нея перфектната възможност да разиграе малко театър.

Представлението ще започне най-вероятно с обвинения в предателство и неблагодарност за всичко, което е направила за вас. Ще продължи към обвинения за невярност, идваща от всички онези пъти, в които сте погледнали друга жена на улицата или сте били в контакт с бившите си партньори.

Ще премине към продължителен рев и подсмърчане и най-накрая, когато се опитате да я успокоите, тя ще ви обърне гръб и с тежка стъпка ще напусне стаята - чупейки нещо по пътя си просто ей така, за повече ефект.

На тази дама никога не бива да се казва, че не е специална, защото това само ще я накара да се избухне още по-буйно. Тя трябва да бъде възхвалявана, защото първата й реакция, когато се отворите темата за раздялата, е да си помисли, че тя е провалила връзката.

Ако все пак искате да избегнете емоционалните изблици, когато се разделяте с жена Лъв, трябва да знаете как да го направите по правилния начин.

Раздяла с жена Лъв

На първо място, трябва да приемете, че нямате право на провал - започнете ли разговора, трябва да стоите твърдо зад решението си. Освен това, жената Лъв обича да твърди, че всичко, което върви добре или се е получило добре, е благодарение на нея, а всичко, което се е провалило, не е нейна вина.

Тя задължително ще обвини някой друг и дори за момент няма да допусне, че тя самата е направила нещо нередно. Най-често този някой друг ще бъдете вие - приемете го.

Затова, когато се опитате да се разделите с Лъв, трябва да се съсредоточите върху това, което вие сте направили погрешно. Може да ви е трудно, но е абсолютно необходимо, защото в противен случай ще се наложи да изтърпите твърде много драма, а да не говорим, че жената Лъв може да бъда и доста скандална, когато е ядосана.

Разбира се, тази тема не може да се повдигне току-така и по всяко време, така че е много важно да намерите подходящия момент. Мислите и чувствата ѝ трябва да бъдат правилно разчетени, преди да започнете разговора.

Не бива да я обвинявате в нищо, защото това ще я провокира и взривоопасният ѝ характер ще вземе контрол. В интерес на истината, да не я обвинявате е златното правило, което трябва да се спазва, когато някой се опитва да се раздели с жена Лъв. Най-добрата идея е просто да обвинявате себе си.

Би било добра идея и да кажете, че лошите неща понякога се случват без причина и това е положението и с раздялата с нея. Не е хубаво обаче да задълбавате, защото това може да я накара да се почувства като провал, а провалът за нея е най-лошото нещо, което може да ѝ се случи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати