Как да скъсам с мъж Телец?

Как да скъсам с мъж Телец

Ако сте решили да скъсате с мъж Телец, най-добре се заемете да объркате прилежно подредения му живот. Разместете мебелите из дома му, разбъркайте му шкафа, пренаредете папките му на компютъра - мъжете от зодия Телец мразят промяната.

Освен това можете да започнете да отказвате, когато той предложи да вечеряте в любимия му ресторант или да гледате любимите ми сериали. Още по-добре, ако успявате да измисляте нови и нови неща точно преди да трябва да тръгнете. Това ще го побърка и шанса той да поиска да се разделите е най-истина голям.

Не е лесно да се разделите с мъж Телец, защото без значение колко ограничени и потиснати сте се чувствали с него, той най-вероятно е бил най-стабилното нещо в живота ви, а това не е за пренебрегване.

Също така ще се наложи да се откажете от настоящия си дом (освен ако не е лично ваш), от хората, с които сте излизали заедно и дори от начина му на живот, да не говорим, че може да ви липсва, независимо колко обсебващ може да е бил.

Но ако сте твърдо решили, че искате раздяла с мъж Телец, нещата може и да се развият добре за вас, ако сте си изиграли картите правилно.

Дома на мъж Телец

Има много начини да накарате мъжът Телец да скъса с вас. Например, той не бе издържал да се прибирате, когато ви скимне. Можете да направите и промени в апартамента му и да готвите всичко, което Телецът мрази.

Ако можете да намерите някои нови рецепти, които знаете, че няма да му харесат, е добре да ги готвите всяка вечер. Най-вероятно той сам ще поиска раздяла след само няколко месеца или седмици от това отношение.

Разбира се, тези, които не искат да го наранят много и са по-състрадателни, трябва да пробват различен подход и да се борят с ината му. В този случай обаче трябва да бъдете много внимателни да не го разгневите. Затова се дръжте в началото поне по-миличко и уважително, след което повдигнете темата на вечеря.

Друг от начините да накарате този човек да мисли за раздяла, е да го ядосвате всеки ден. Ако е напрегнат през цялото време, съвсем скоро ще започне да се замисля колкото още може да издържи.

Мъжът Телец мрази безотговорни хора

Също така мъжът Телец не обича безотговорни хора, които нямат стабилност в живота си. Това означава, че ако го карате по-отпуснато или взимате ненужни рискове, спокойно може да го изкарате извън равновесие.

Освен това може постоянно да му правите забележки, да се опитвате да го командвате и да изисквате да промени ключови неща в характера си.

Мъжът Телец е толкова голям инат, че ще започне да се чувства сякаш земята под него всеки момент ще се разтвори да го погълне. Той никога няма да се промени, но ще се стресира да не би да го направи. Това ще го накара да се замисли за раздяла с жената, която така клати света му.

Той мрази хората без здрав разум и смята, че той е по-важен от интелигентността. Така че ако действате безразсъдно, това ще го накара да избяга по-бързо, отколкото можете да си представите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати